kanka tuluntaş la çokören arasındaki yol inanılmaz keyifliydi valla fırsatımız olursa birlikte yapalım
Printable View
wideoya baktım da, hala impreza ile çıktıkları yokuşlardan inebileceklerini zannedenler war :)
sahipleri adına üzücü, izleyenler için eğlenceli bir çekim olmuş, cana gelmemiş ne diyelim geçmiş olsun :)
Evet bu haftaya kurdum kendimi fena bilendim kanka bi video resim night yapariz :)
arabadan atladı eleman ya :D
Ankara nın gözünü seveyim. İzmitte 2 gram kar yağışında trafikteydim de. Bütün herkes komaya girmiş gibi araba kullanıyor, bilinç ve tecrübe sıfır.
Etlik'de güzel şekilde yağmaya başladı gene.
hafta boyu kar var sistem degismezse cuma gunu kar yardiriyo 20 cm ustu yagis olur
keçiören de yağış var. beşevler tarafı nasıl ki? okula gitcem :)
Etlikde tuttu we lapa lapa yagiyor su an, besmele cekerek yola cikicam simdi
yaşamkentten batıkente geldim. Gayet rahattık ki ist. Yolu tutunca trafik yavaşladı ama yinede rahattı. Birazdan da mamak a gideceğim. Ama yollar açılmıştır artık.
bu hafta paso kar yağışlı görünüyor... şimdi 10 yaşında olmak vardı :D :D gecelere kadar kayardım be..
AccuWeather ve applein kendi hava durumu programina gore ogleden sonra kar yagisi yerini yagmura birakiyor :)
sıktı artık bu kar ya işler hep yarım kalıyo
bıktım artık kardan yav ulen bari bu gün yağmasa
keklikpinarinda buyuk parcalar halinde yağiyor suan :)
balgat cevizlidere temiz :)
yarin sabah saatlerinde ve cuma tumgun yogun kar yagisi olacak arkadaslar :) gazamız mubarek olsn
yaw yağacaksa adam gibi yağsın.. :)
bitliste yağdığı gibi 5 mt yağsın.. tek katılı bina boyunda kar.. arabalar karın altında kalmış adamlar arabalarını bulamıyorlar :D
yaz gelse tshirtlerimizi giysek yağmur yağdı araba kirlendi derdi olmasa,burger da toplanıp muhabbetimizi etsek..çok mu şey istedim
cuma, cumartesi, pazar yağmasın yav....
bu yıl çok bereketli olacak inşallah. Evet kar yağdıkça hayat sekteye uğruyor. Ancak bir kaç sene önce Ankara'da millet yağmur duasına çıkıyordu. :) Bunun devamında inşallah güzel bir bahar bizi bekliyordur...
sıcağı özledim be Ömer :(
Anakara'da olmak varmış.Önceki sayfalardaki videoyu izledimde aklıma amerikada çekilen bi video geldi o da böyle bi sokaktı.
gece 12 den sonra kuvvetli kar gösteriyor...
10 dakkası kaldı...çiğdem mah. çukurambar civarı temiz...
hava çok yumuşak birden bastırabilir
Or-an da kar yakışı akışgan bir şekilde devam ediyor ;)
Mamak temiz...
Ulusda yumusak Ankara genelindede genel bir yumusama soz konusu. Boyle bir yumusamanin ardindan birden sertlesirse kalicaz ortada gibi gordum. :D
Bugün burdada saçma sapan bir hava vardı.
12 km lik otoban güzergahında 3 kere hava değişti. Kapalı havada evden çıktım 3 km sonra güneş açtı gözlük takmak zorunda kaldım. Tünele girrdim çıktım fırtınalar kopuyor sağanak yağıyor. Gün içindede forumda sağanak yağarken güneşliydi hava. Hayrolsun iyice sapıttı havalar.
bugün ivedik oto san.deydim önce kar yağdı sonra,güneş açtı,sonra hava ısındı,sonra soğudu,sıkıntı var galiba...
şuan yollar buz.dikat edin.