Batıkentte nerdeyse kaldırımlar bile erimiş :)
Printable View
Batıkentte nerdeyse kaldırımlar bile erimiş :)
yahu korkutmayın adamı :) şimdi gezmeye çıkalım diyordum evimizde mi oturalım cebecide pek bişi yok ama :)
valla dikmen,eskişehir yolu üstünde çukurambar ve söğütözünde hiç bişey yok yollar açık tamamen
Çayyolu söğütözü yaşamkent vss yollar komple açık , sadece kaldırımlar doldu inceden.
http://www.resimyukle.com.tr/view/5400/02022012150.jpg
dünkü hava sıcaklığı
hey maşallah....:D
sabah studyoya gelicem bi çıktım bembeyaz :D iki saat camları temizle soğukta işmi bu :D
ben çıkıyorum şimdi, kentparka gidicez hatunla işallah yollar açıktır yoksa nanay :D
ankaraya yagis geliyo:) sistemlerin hareketine gore tahminim yarin sabahdan carsamba sabahina kadar 12 13 cm kar yapması 1000 ustu rakimlarda sıcaklık daha dusuk olacagi icin kalinlik artabilir lodos etkin oldugu icin yagslar arti derecelerde olacak :)
böyle iyiydi yaa azcık asfalt görelim..ankaradan soğudum valla
hocam seni burda yakalamışken ,,, senin forester otomatikmi?lpg varmı?tüketim ne alemde?
manuel benim forester,lovato çift enj. lpg... şehir içi 30krş,şehirler arası 20 krş.. net rakam...
ki bu rakamları bu soğuk hava ve artan lpg fiyatları gözönüne alarak veriyorum
Batıkentte başladı kar, tutar mı bilmem ama iyi yağıyor :)
sincan organize sanayi tarafındayım şu anda sokaklar beyazladı iş yerinin bahçesi falan bembeyaz durumda.
tam organize değil aslında arka tarafta yepaşın karşısındayım çelik kapıcının yan tarafı :)
Beton Borucu falan var orda?
oraya gelmeden 100 mt once sağ tarafta ..