ankara yine pert oldu... yoğun kar yağışı aralıksız devam ediyor..
Printable View
ankara yine pert oldu... yoğun kar yağışı aralıksız devam ediyor..
konya yolu pert oldu camdan bakıyorum şuan gidiş dönüş şeridi kalmamış heryerden inip çıkıyorlar :D
Kardan adam yapmaya gerek yok dışarıda 5-10 dk durunca canlı kardanadama dönüşüyor insan.
15 yaşına dönebilir miyim şimdi? :D :D sabaha kadar kayardım bea...
son dakika Dikmen
[IMG]http://d1202.hizliresim.com/u/w/32zwc.jpg[/IMG]
çukurambar civarında olan varmı ulaşım nasıl.
dikmen caddeside fena yollar çok kötü çıkmayın
Akay tarafından geliyorum şimdi .Kızılay , Ulus ,Tunalı, pert eve kendimi zor attım .Mecburiyetiniz yoksa çıkmayın arkadaşlar.
Konya yolu Neziroglundan dikmen isiklara kadar kapali millet tersten geri donuyor ben dikmenden geldim kar lastigiyle bile zorlandim yollar felc
ve yolda kalan cok sakin diyim oldugunuz yerden kipirdamayin
Ayrica golbasindan ankaraya gitmenizde imkansiz golbasi cikisinda konyali kebaptan oran kavsagina gelmeden viraja kadar trafik kilit durmus vaziyette 400 arabalik kuyruk var ilerlemiyor herkes yolda kalmis
şaşmaz batıkentte bile yollar kapandıysa gerisi muamma :D
şuan kızılaydan geldik pek bişey yok ama kış lastiği olmadan dolaşan bi ton canlı bomba war..
Sincan temiz...
Nato yolu caddesi bile kapalı buz tutumuş her yer fena trafik var dikimevinden başlıyor trafik
İYİ BİR KAR LASTİĞİNİZ warsa sıkıntı yok, accord ile sabahtan beri dolanıyorum, az önce de ewime geldim 1011 kawşağından etlik kuyuyazısına çıkana kadar paso yokuş, lastik war dert yok...
22:00-23:00 da halı saha maçım war, kar böyle dewam ederse tıpkı geçen kar yağışında olduğu gibi hayal edip de gerçekleştiremediğim ne kadar hareket warsa yaparım... Taçdan gelen topa röweşata çekmek bambaşkadır :)
Yolda kalmasam da dur kalklarda yan yan yengeç gibi kalkarak,freni kullanamayarak eve geldim.Kar lastigi yoksa neylesin dört çeker...