1 metreye yakın kar vardı ve hiç araba bile geçmemişti lastiklerde çamur lastiği ondan dolayı kaldı ama vinj saolsun sağlam bir ağaç yardımıyla çıktı :D
Printable View
1 metreye yakın kar vardı ve hiç araba bile geçmemişti lastiklerde çamur lastiği ondan dolayı kaldı ama vinj saolsun sağlam bir ağaç yardımıyla çıktı :D
Cj ye bu tip organizasyonlar icin 9-16 petlas romork lastigi alicaksiniz o lastikler karda her turlu kalir ;)
Serhat saglam eglenmissiniz valla canim cekti :)
Batıkentte güneş açtı , buzlar erimeye başladı :D
Akşama çok fena don var Ankara da. Çayımı alıp sıcak kalorifer başında kayan arabaları, otobüsleri izlemek çok keyifli oluyor :D Akşam 6 civarı başlar buzlanmaya sanırım. Yolda olacaklar çok dikkat etsin, dün Batıkentte açık görünen düz yolda arabayı yerinden 2-3 dk kıpırdatamadım buzdan.
izmirde cumartesi görülen güneşin arkasında ankara gelip o kadar karı görünce dayanamadım seğmenlere gittim içtim içtim içtim:Dsonra aldım çöp poşetini kaydım yokuş aşagıya:D:D:Dacayip zevkliydi:D
kar yok ama hava buzzz gibiiiii
http://img100.imageshack.us/img100/58/kanmdondupi.jpg
antalyadan gelsek ankaraya yolda kalır mıyız ankaralı arkadaşlar
yoldaki hava durumuna da burdan bakabilirsiniz...
Karayolları Tahmin Sistemi - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
kar lastiginiz mutlaka olsun, bu aralar hava sıfırın ustune cikmiyor. suan dikmendeyim hava -12 derece...
böyle souk bi hava yok ankaradan soğudum wallahi
Az önce dışarı çıktım ben böyle soğuk görmedim nasıl bir yer böyle ankara ???
bugun cok soguktu ,benim sayaç donmus ,allahtan patlamamıs,-13 flan gösteriyodu araba saat 9 da
sabah benim araba çalışmıcak kesin.
Yemek yemeye dışarı çıktım dönerken parmaklarımı hissetmediğimi farkettim yok böyle bir soğuk.