Allah korumus gecmıs olsun allah beterınden saklasın .
Allah korusun gercekten kaza yapmak cok kotu hele ki buyuk kaza bi verdiginiz karsı gelmis Allah terkrar yasatmasın insallah..
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
[QUOTE=onursumer;2980317]video pc de biryerlerdedirde güzel bi anı olmadığından koyma taraftarı değilim
gorsem tanırım seni burak la yılmaza yardım edenlerden biride bendim[/QUOTE
size katılıyorum hiç güzel bir anı değil heleki benim açımdan bu arada eğerki yılmaz abiyle burağa yardım ettiyseniz mutlaka bana da yardım etmişinizdir görseniz mutlaka tanırsınız güzel başlayan gün ne yazıkki acı bitti
çok büyük geçmiş olsun tuningpeugeot zamanından hatırlıyorum bu kazayı , allah korumuş , unutmamanız gayet normal 2008'de 306 gti ile abim takla attı 3 beyin ameliyatı geçirdi yanında arkadaşı vefaat etti , ondada izler duruyor en azından peugeot arabasına binmiyor allah kimseye yaşatmasın
Peugeot Sport
Pejo arabasının güveli olduğunu söyleyemem ancak sürat felakettir emniyet kemeri can kurtarir
çok geçmiş olsun allah beterinden korusun..
ben kazayı tam anlamadım size arkadan mı çarpıyorlar?
cok gecmis olsun kotu bi kaza. tahmini 70-80 gibi carpmıssınız 106 normalden kucuk ve konsolla kaput arasındaki mesafe cok az oldugu icin kazanın siddetini daha fazla yasamıssınız. eski pug lar pek guvenli degildi tabi cok mesafe kaydettiler.allah kimsenin basına vermesin.
buyuk gecmıs olsunnnduz yolda gıderken olana bak yaa cok uzuldumm
![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
geçmiş olsun
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Sanırım çok eski bi kazaydı bu ya. TP zamanları. Hatta buluşmada olmuştu. Yanlışmı hatırlıyorum ?
enough ?
Aras çok geçti üzrinden hatırlamana değmez
Sen sağsın gerisi teferruat .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)