allah onu o hale getirenden hesabını alır inşallah.. Hayır kazayı anlarım eyvallah kazadır olur ama bazı şerefsizler bilerek kasten yapıyo bunları forumdada konusu vardı şerefsizler ya
Printable View
allah onu o hale getirenden hesabını alır inşallah.. Hayır kazayı anlarım eyvallah kazadır olur ama bazı şerefsizler bilerek kasten yapıyo bunları forumdada konusu vardı şerefsizler ya
Çok üzücü fakat Allahınıza kurban sizin gibi insanlar olduğunu görmek çok güzel. Helal olsun !!!
Uzuldum, basiniz sagolsun, umarim cabuk atlatirsiniz. Onu bu hale getirenlerede aynisi olsun insallah.
ağlayan , inleyen vs kedi sesi insanı en çok etkileyen ve uyaran seslerdir...Bu yüzden insanlar kedi sesine tepkisiz kalamaz...
çok üzüldüm :/ geçen kedinin biri koca minibüsün önüne attı kendini ezmemek için kaldırıma çıkıyodum valla.
yapıcak bşy yokmuş ama insanlık gösterip en azından yaşasın hayvan diye uğraşmıssınız
vuran öküz de artık kına yaksın
bu işin öbür tarafıda var, hiç bir iyilik veya kötülük karşılıksız kalmayacaktır
ben bana yakısanı yaptığımı düşünüyorum taktir ilahi demekki onunda kaderi böleymiş
Çok üzücü ancak onu eve alarak en azından bir gecede olsa huzurla geçirmesini sağladınız.Allah sizden razı olsun.Benim de içim gitti ama bazı olaylar var kader diye adlandırabiliriz.Geçtiğimiz günlerde gözümün önünde bir arkadaşım doblo ile geri geri giderken kediyi görmedi dur dememe fırsat vermeden ezdi ve gözümün önünde çırpınıp can verdi gözlerim doldu ama yapacak birşey yoktu kaldırdım cenazeyi.Kimileri şanslı kimileri şanssız oluyor.
allah hepimizden razı olsun
Allah sizden razı olsun siz gereken herşeyi yapmışsınız
Siz elinizden geleni yapmışsınız ölmesine çok üzüldüm gece gece moralim bozludu
:( :( :( :( :(