kaskolar çok garip cidden..2008 senesinde honda civice 2300 küsür tl kasko yaptırdım araç 1998 sedan 1,4
sene 2011 hiç kazam trafik kaydım yok 2009 mitsubishi lancere 2500 tl kasko çıktı![]()
yaşım çok etkiliyor herhalde bu durumu arabayı yaşlı birinin adına yapmak lazımarkadaşa s2000 için 7,000 tl fiyat çıkmıştı
![]()
2000 A3 8L
kasko yaptırırken bir püf noktası veriyim madem bende, kasko yaptıracaklar kaskolarında bu şıkkı göz ardı etmesin (:
ben her kaskomda "Artan mali sorumluluk" klozunu LİMİTSİZ olarak yaptırırım.
Allah korusun bir kaza başımıza geldiğinde, hatalı olduğumuzda biliyorsunuz trafik sigortası karşılıyor karşı tarafın hasarını fakat trafik sigortası 20.000TL ye kadar olan hasarları karşılıyor. Kasko poliçenizde Artan mali sorumluluk klozu varsa, atıyorum karşı tarafın aracını perte çıkarttınız, 100.000TL veyahut çevredeki bariyer olsun, kaldırım olsun aklınıza gelecek kazadaki her türlü verdiğiniz zararı kaskonuzun artan mali sorumluluk klozu karşılar...
bu klozu limitsiz yapmakta poliçeye çok fazla ek bir maddi yük getirmez. komik bir rakam 10TL-20TL gibi bir rakam...
belki bilmeyen arkadaşlar vardır,
güzel bir püf noktasıdır bana göre (:
Loading...
106 gti ı geçen sene 800 den bu sene 715 liradan kasko yaptırdım..arkadaşım sigortacı bende yardımcı olabilirim![]()
bosphorusboys hüseyin'e gözü kapalı güvenebilirsiniz
beni hiç tanımadığı halde sıkışık zamanımda çok güzellik yapmıştı.
2 aracımında trafik sigortasını ona yaptırdım
yeni konu açmayım dedim. 2007 model kia rio aracımız var 6 yıldır kaskosunu düzenli olarak yapıyoruz kaskonun bıtmesine 2 hafta var arabanın arka tamponunda çizikler var sağ arka kapıyada park halinde sürtmüşler elimizde görüntü yok kasko bu hasarı karsılarmı.kasko poliçede mini onarım dahildir yazıyo kasko bedelide 900 lira.
konuyu hortlattım kusura bakmayın bı konu vardı arkadas acmıstı sıgorta konusunda yardımcı oluyordu konuyu bulamadım ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)