Şehir içi pek gezemiyorum Eskişehir'de olduğum için Bursa'ya gidip gelirken kullanıcam aracı 35 bine alıcam aracı fiyatı normal mi fazla mı yoksa?
Printable View
Şehir içi pek gezemiyorum Eskişehir'de olduğum için Bursa'ya gidip gelirken kullanıcam aracı 35 bine alıcam aracı fiyatı normal mi fazla mı yoksa?
Netten yorumlara baktığım kadarıyla kullananlar memnun genel olarak araçta ekstra olarak zenon far sis farı ses sistemi ve park sensörü var trend paket normalde araç sol çamurluk kaputta boya gözüküyor ekspertizde kaza resmine baktım çok hafif bi kaza önemli bişey yok 9400 km de 35 e bitircez pazarlığı modelinin en iyi arabası
İlan No: 342440475
Ford Fiesta 1.25 Trend 2013 Model 37.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 342440475
bir gün boyunca 2014 yada 2013 dü sanırım 1,25 kullandım ilk 3 vites atık canlı istediğinde belli bi yere kadar atarlı bir gidişi var
Yakıtı kullanıma göre makulde olur yüksekde olur trend için bişey diyemem ne kadar ekmek o kadar köfte
Kesinlikle orjinal lastik ölçüsü ile felan kullanılmalı bence yakısı gidisi çok etkilenir arabanın