brabus olmadığı taktirde en güçlüden kastı sanırım 61 hp olması lazım. motor kodu olsa net bir yorum yapardık ama şöyle bişeyde var yan tarafta hava girişini falan değiştirmiş, belki motoru bir iki mıncıklamış olabilir.
74 model sehpa...
emir city coupe brabus olarak geçen 450 kasa 700cc motorlu modeli en beygirlisi 75 hp gösteriyor.
onun bir altı 700 cc 61 hp
bunu taksam arabanın içi tambir pavyona döneraslında buldum abi smart devir saati,normal saat falan ama zamanım olmadı gidip alamadım şimdi ilanlarda yok
![]()
74 model sehpa...
Ben aldım o saatidöncem devri döncem devri vurucam basıncı
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
birde harbi ne üşengeç adamım hala radyonun kodu iin servise gitmedim, 2 aydan beri arabadaki her sese hakim oldum![]()
74 model sehpa...
İbne Braga dün berabere kalmasa alıyoduk debriyajı![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
aynı motor roadsterda 82 hp , roadster'da 65 hplik bir versiyon da var , brabus da 110 hp
büyük bi ihtimalle roadster 82 hp ile fortwo brabus 75 hp aynı motorlar , brabus yazılım farkı var
roadster brabus turbosu + manifold + downpipe + yazılım + egsoz = 130 küsür oluyorsun
o kilolar için çok çok iyi güç , torklu da oluyor hemde
roadsterda iyi oluyor da , fortwoda top gibi dönersin heralde o güçle![]()
2 girls 1 cup'daki bardak.
Yahu sizin araba litre başına bayağı güç üretiyormuş dicektim de, sizde litre yok yahu.Smart Köprüsü.
![]()
K.
yolum uzeri yokuslar cok olmasa bisiklet kullanirim daaa
LPG'yle performans kaybi olmuyor orasi sorun degil de, cok merak ediyorum su arabayi kullanmasini
oluru var galiba, alirsam ben takarim o kesintaniyanlar var beni hahhahah
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)