arkadaşlar ***** kış geldi dışarısı buz gibi sizce koşu bandı mı almalı bisiklet mi almalı ? konuyu güncelledim
Printable View
arkadaşlar ***** kış geldi dışarısı buz gibi sizce koşu bandı mı almalı bisiklet mi almalı ? konuyu güncelledim
şu bisikletin ayakta sürüleni gibi olanlar varya onlar daha mantıklı geliyor bana... en azından tüm vücut çalışıyor :)
evde spor yalan bence. Eliptik bisiklet var kaç kere üstüne çıktım bir elin parmağı değil ama haftada en az 4 gün spora gidiyorum
en mantıklısı aletsiz spor şınav mekik barfix ağırlık aslında soğukta koşu en güzelidir ama ben onu spor olarak yapmıyorum maksat ciğerimiz açılsın
bu hem şınav çekilen hemde barfiks çekilen bardan almak istiyorumda acaba bunlar kapının ahşap kasasına zarar vermez mi barfiks çekerken ?? ***** sonra spor yapıcaz diye anneyle papaz olmayalım :D
Koridor demiri mi önerirsiniz kapı demiri mi?
Ben Insanity'i kız arkadaşımla yapıyorum şuan 3nci haftanın ortasındayız kondisyon olarak baya iyileşme gördüm. Bu bitince P90X e başlıycaz :)
yalan diye bişey yok panpa azimle s........ betonu deler :)
bu iş görür.kapı arasında sıkıştırılanların kapı iskeletini zedelediğini okudum bi kaç yerde.düşününce de çok sağlıkle değil zaten.ayrıca bunda bir kaç hareket imkanı daha var.şınavların daha nizami olur vs.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...6901852/detay/