babama temprasını sattırıp 2008 civic aldırdık ama şuan param olsa 1 tempra koyarım kapının önune dıyor. Valla bende bakınca şimdi özlemişim meğersem. Gösterge paneli özellikle ne enteresan bişeydı zorladığında economy ışının turuncu power ışığı ile yer değiştirmesi insanı çok strese sokardı onları hatırladım. Arabanın her patlayan ampulunu zımbırtısını gostermesı falan bıçok arabada yenı yenı kullanılan ozellıkler tempreda vaardı aslında. içi falan çok şık ve farklı bi tasarım gerçekten çok tatlı araçtı. Arabada teoman yarı ses çalarken bile antalyadan artvine giderken arka koltukda uyuyakalırdım yağlı amortisorlerı sağ olsun.![]()
bende bu aramızdakı farkı anlamıyorum nıye turkıye sartlarında orjınal bı tempra turbo yokk nıye tek kapılısı yok burda uretılmedımı onlar nıye turkıye pıyasasına surulmedıı her arabda bu sekılde oldu buu mesela sahınlerın 2001 modelınde ırana gıderken bı tırcı abımız ugramıstı sanayıdekı dukkana ıcını ınceledık klıma vardıı ama aslan resmı gıbı bısey vardı amblemınde turkıyenın farkı ne .. ? bu konuda acıklamalı oalrak anlatacak olan var mı bana ..
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
92 Yılında bende Spring vardı arkadaşım sıfır Tempra sx çekmişti , roll yapıyoduk pis geçiyodu beni)
Ben 1999 yılında 95 model SXA aldım çok kar ettim o arabadan..Çıktığı yıllarda sınıfının en sessiz konforlu yerli arabasıydı
96 senesinde peder bey sıfır tipoyu almış kapıya çekişmişti. lada dan sonra uzay mekiği gibi gelmişti 7 sene boyunca hiç üzmemişti bizi. ilk araba kullanmayı filan onda öğrenmiştim sonra yaşlı bi amcaya sattık oda gözü gibi bakıyor ara sıra gidip bi çay içiyoruz başında özlüyorum namıssızı![]()
valla üstünde 17'' jant ve 5 kişi ile çeşme otobanında baskı balata istemesine rağmen 180 i gördüm hiç öyle tabut falan birşey görmedim göstergedetemprayı ilk aldığımda arkadaşlarım dalga geçiyorlardı alınırmı bu araba falan diye o arkadaşlarla çeşmeye giderken arabada dönen muahbbet lan oğlum araba harbiden kıyakmış dijital gösterge falan genişmişte olum bu araba gidiyorda bir ince bu model araçta digital klima 4 cam elektronik vs ben bilmiyordum bunları aga valla iyi yapmışsın güzel arabaymış alınırmış
dediler gerçekten çok güzel bir araçtı türkiye şartlarında mercedes gibi diye bilirim bir ara orjinale çevirdim bakımlarını yaptırdıktan sonra egzozu jantları orjinal yaptım yolda giderken gram ses yok arabada ev kredisi bitince sattığım kadar orjinalini bulursam alırım tekrar
Uploaded with ImageShack.us
sw yere verince güzel duruyormuş ama güzel ibr jant ve lastikde istiyor şöyle hafif çamurlukdan taşmış aracı güzel gösterir.
Hiç bu açıdan bakmamıştım yaw ben bunlara kıçı kalkık arabaları sevmiyorum pek ama bunu bassan yere bbs rs taksan şöyle parlak bi siyah renk markaları söksen gayet güzel olur sanki valla hiç düşünmemiştim![]()
Instagram : WideBodySixty
1993 de babam sıfır almıştı o zamanlar cok kıyak araçlardı..
2004 de sattık 260.000 km de idi.. hic motor yapmamıştık arabaya.. taş gibiydi.. ön takımı narin idi. araba kullanmayı temprada öğrendim hala unutamam tadını.. sattıgımız kadar orjinal bir tempra bulsam şu dakika alırım ..
konu için teşekkürler..
valla yıllardır kullandığımız keyiflibi araçtır hala duruyo ara ara iş amaçlı kullanıyoz eskinin makam arabasıydı tempre![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)