arkadaslar açık öğretime giriş şartları nelerdir sınavsız girebiliomuyuz,ben suan ozel bi universiteye kayıtlıyım seneye kayıt olmayıp sınavsız geçebilirmiyim?
arkadaslar açık öğretime giriş şartları nelerdir sınavsız girebiliomuyuz,ben suan ozel bi universiteye kayıtlıyım seneye kayıt olmayıp sınavsız geçebilirmiyim?
3 sekil giriş var.
1. sınava girersin puanla yerleşirsin.
2. 2yıllık MYO okursun mezun olursun transkriptini verirsin AOF ile okudugun okulun uyuşan derslerınden muaf olursun. uyuşmazsa intibak derslerını yanı fark derslerını alırsın AOF te 3.sınıftan devam edersın.
ve son secenek ki bunu daha yenı orendım.
sanırım bolum farketmeksızın 4 yıllık uni bitirmiş biriside sınavsız olarak AOF e girebiliyo
tabi bu şık bildiğim kadarı ile sadece işletme & iktisat.
ÖRN: Arkadaşın arkadaşı 4 yıllık otomotivle ilgili bi bolum bitirmiş. işletme okumak istiyormuş sınavsız direkt giriş yapabiliyormuş dershanede hocadan duydum bunuda .
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
o zaman 1 den başlarsın. aynı anda da okuyabılırsın ama.
mısal 2.sınıftasın. aynı zamanda aof ten ısletme yapmak ıstıyosun. yanlıs hatırlamıyosan 3 4 yıl once bı kanunla aynı anda 2 unı okunabılıodu bu sekılde.
transkrıpt falan fılan vercen gene yanı myo dan gecıs yapar gıbı yapcaksın.
ama en dogru cevabı osym buroları verır. onlarla ırtıbata gec.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
2. uni hakkı var ama tam proseduru hatırlayamıyorum aof burolarına gidersen sana yardımcı olurlar ayrı bi kayıt donemi var sanırım onların
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
şuan université okuyorsan sınavsız kayıt olabilirsin. 3 . sınıfa kadar bildiğim kadarıyla. ben öyle kayıt oldum. 2. üniversite hakkı diye geçiyor. 3 senedir açık öğretimden 2. üni olarak işletme okuyorum
kayıt zamanları geçti yeni kayıtlar büyük ihtimal ekim-kasım gibi olur .
Bende 4 senelik bir bölüm okuyordum fakat oluşan bazı şartlardan dolayı okulu boşlamak durumunda kaldım bu yüzden açıköğretime kayıt oldum.
Yapman gereken tek şey okuduğun bölüme ilişkin bir öğrenci belgesi + istenen evrakları getirmen. birde 250 tl harç parası vardı onu yatırman.
Son tavsiyem sakın son kayıt gününe bırakma işini.Aksaray'da ki büroya 12.30da vardım 4.00 da binayı görebildim işlerimin bitişi 6.30du![]()
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
bende merak ettim şuan 4 yıllık okuyorum örgün gelecek sene 2 yıllık adalet okumak istiyorum
PROJECT01 GARAGE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)