oha yaa gülcem gülemedim başıma gelme olasılığını düşündüm kötü oldum bi an ....
Printable View
oha yaa gülcem gülemedim başıma gelme olasılığını düşündüm kötü oldum bi an ....
Artık ilanlarda bunu da görebiliriz araçta değişen vardır fakat boyasızdır.. :)
Kapiyi nasil calmislar ya , yuhhhh.
15 sene once fln kartalimizin radyatoru calmislardi :D
geçmiş olsun bizimde 89 senesinde 87 doğanı çalıp içinde lahmacun yiyip benzinini bitirip geri bırakmışlardı :)
geçen sene 2. el jant lastik satan bi yere gittim, bi jant markası sordum, yok ama 10 gün sonra getiririz istersen dedi, lastiğinin markasını önemseme ama sürpriz olur dedi. neyse aradan bikaç ay geçti, Adana'dan çıkmışlar Anamur yolunda bi kamyonda 50 ye yakın jant lastikle yakalandılar. Jantların hepsi Adana-Mersin den çalınan jantlar.
geçmiş olsun trajikomik böyle bişey işte...
Vay be ilk defa duydum ulan ne yapicaklarini sasirdilar
organ mafyası gibi bune lan :D
Doğrudur inanırım bizimde bir arkadaşın sanrufu çaldılar 206 dan servise sordum 1.500 TL
Resmen saka gibi ya :)
:)) bi ara bir video izlemiştim orda bi aracın kapısını çalmışlardı çok gülmüştüm şimfi böyle karşı karşıya kalmak çok şaşırtmıştır eminim geçmiş osun yinede
olayın iyi yanı yani kötünün iyisi aracın sahibi komşumuz hali vakdi yerinde adamın tekstil üstüne fabrikası var çerkezköyün oralarda zaten bu tip arabalarıda ondan git gel için alıyor yani kaskosu olmasada ona koymaz birazdan onun rahatlığı var adamda ama orta halli yada dar gelirli birinin başına gelse çok üzülürdüm gülüyoruz falan ama servis 2 bin tl yi geçer dedi telde yani durumu olmayan birini gerçekden çok yıpratabilirdi..
neler görcez daha dikkat etmek lazım.
bir kısayolu varmış sanırım, bir yerden kastırınca menteşe enteresan bir şekilde kırılıyormuş benim duyduğum, sonra kilit tarafına dogru kastırarak dili yerinden oynatarak kapıyı alıyorlarmış.
höst ya höst
çok şerefsizce bişey bu hırsızlık ama saygı duydum :D
belkı gorenler wardır 1 hafta once flan milliyet te de cıkmıstı, kapıyı calıyolar mobesadan yuruyen kapı farkedıyo polısler :D gıdıp yakalıyolar :)