User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
32 sonuçtan 20 ile 32 arası

Konu: Yeni Kia Rio 3 Kapı

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hyundai ve kia pazarda kan kaybedecek bence. Kalite vs arttı, accent blue kullandığımda bende çok şaşırmıştım ama hyundai'nin pazarı bence o değil ki. Hyundai ekmeği era'dan yedi, şimdi kim kalkıp accent blue dizel'e 45bin lira verecek? O paraya sıfır civic var en basitinden.
    .

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hyundai dünya genelinde marka olarak uzun süredir biçimleniyordu en başdaki amacı hyundai markasını tepe markası yapıp altmarkalar oluşturmakdı ve bu konuma ulaşdı.. artık hyundai ticari yada eskisi gibi sanayiye hizmet eden araçlarla anılmak istemiyor türkiyede..
    bu bir gerçek zaten o yüzden benim bildiğim hyundai assan ticariden çekildiğini açıkladı..
    bana kalırsa assana kalsa ticaride çok güzel para kazanıyorlardı yani hyundainin bu yeni biçimlenmesinden memnunda olduklarını sanmıyorum..
    dünya çapında premium sınıf ve binek araçlara oynuyor hyundai artık..

bundada ilk genesisi sundu premium sınıfda amerikada çok tutdu.. kia yı aldı bünyesine ve tahminim ilerki zamanlarda daha bir kaç markayı satın alıcak hatta bir ara hyundai jaguarlada ilgilendi satışa çıkdığında sonra vazgeçdiler..

Kısaca hyundai vw gibi tek çatı altında bir kaç kesme farklı markalar adı altında aynı motorla aynı platformları kullanarak araba üreten bir firma haline gelmek istiyor bence..

türkiyedeki insanlardaki sıkıntı şu hyundai türkiyeye accent ile getz ile girdi kısaca ticari ile girdi şimdi bu araçları kullanıp süren insanlar bilhassa 90 lılarda hyundai premium yada üst sınıf kaliteli binek araç üretmesini sanırım hazmediyorlar.. bir şey oluyorda bakıyorum direk eski accentlarla ile getz ile kıyaslama yapılması çabaları oluyor..

sıfır elantra hakkında konu oluyor adam direk sohbete bende 97 accent vardı diye giriyor şimdi sen 97 yılındaki accentı bu gün üretilen sıfır elantra ile kıyaslarsan işde hyundainin kısaca türkiye manzarısı bu oluyor..

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hyundai ve kia pazarda kan kaybedecek bence. Kalite vs arttı, accent blue kullandığımda bende çok şaşırmıştım ama hyundai'nin pazarı bence o değil ki. Hyundai ekmeği era'dan yedi, şimdi kim kalkıp accent blue dizel'e 45bin lira verecek? O paraya sıfır civic var en basitinden.

Ula hyundai şu ucuz ve 2.eli piyasası kuvvetli dediğiniz Amerika'da kendini kabul etttirdi, ard arda satış rekorları kırıyor da, bizim ülkede hala *** atma çabaları var. Bi marka ucuz araba yaptı diye, hep öyle mi devam etmelidir?

Hem senin dediğin civic'in dizel modeli mevcut mu ki, accent blue'nin 45binlik aracıyla mukayese ediyorsun?
    Instagram: mutusgarage

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    honda civic alırım dıyen arkaddas.ben gıttım sıfır elantra aldım 45 mılyara benzınlı.honda civicten ıcı daha genıs bagajı daha genıs konsolları ddaha genıs ferah ferah.honda civic 5 vites ileri.elantra 6 ileri vites.ve elantranın en bosunda bile esp var artık su hyundaiyeye camur atmaktan vazgecın kac yıldır guvenlık odulu alıyor amerikada.satıs rekorları kırıyor.sımdı kotu araba yok gibi yanı hepsı konforlu guvenlı.hyundai 3-4 sene ıcınde astı kendını ılerlemeye devam edıyor kiada öyle aynı fabrıka sonucta kia hyundai aynı

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ula hyundai şu ucuz ve 2.eli piyasası kuvvetli dediğiniz Amerika'da kendini kabul etttirdi, ard arda satış rekorları kırıyor da, bizim ülkede hala *** atma çabaları var. Bi marka ucuz araba yaptı diye, hep öyle mi devam etmelidir?

Hem senin dediğin civic'in dizel modeli mevcut mu ki, accent blue'nin 45binlik aracıyla mukayese ediyorsun?
    Ula diye hitap etme hakkını kim veriyor size? Tanışıyor muyuz ? Ben orada 2 kere bence lafını kullandım gördüğünüz üzere. 1.4 prime accent blue 43 bin lira. Premium civic de 45bin lira. Ayrıca birisi B sınıfı birisi C sınıfı. Tartışmıyorum

@ÜSTÜNERC

Benim dediklerimi anlamadınız. Ben diyorum ki türkiyede Hyundai alt tabaka araç olarak görünüyor. Şimdi yaptıkları işler çok iyi ama marka imajı türkiye için hala aşağıda. İmajı yukarı çekemediler bir vw gibi değiller şuan. Ben türkiye pazarı için konuştum amerika pazarından örnekler vermeye gerek yok, oranın ne olduğunu gayet iyi biliyorum
    Bu arada şuan elantra full'un liste fiyatı 58.550 lira. Hondada her modelde(city hariç) Vsa standart.
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ula diye hitap etme hakkını kim veriyor size? Tanışıyor muyuz ? Ben orada 2 kere bence lafını kullandım gördüğünüz üzere. 1.4 prime accent blue 43 bin lira. Premium civic de 45bin lira. Ayrıca birisi B sınıfı birisi C sınıfı. Tartışmıyorum

@ÜSTÜNERC

Benim dediklerimi anlamadınız. Ben diyorum ki türkiyede Hyundai alt tabaka araç olarak görünüyor. Şimdi yaptıkları işler çok iyi ama marka imajı türkiye için hala aşağıda. İmajı yukarı çekemediler bir vw gibi değiller şuan. Ben türkiye pazarı için konuştum amerika pazarından örnekler vermeye gerek yok, oranın ne olduğunu gayet iyi biliyorum
    Bu arada şuan elantra full'un liste fiyatı 58.550 lira. Hondada her modelde(city hariç) Vsa standart.
    elantradada en bosunda esp var tabıkı zevkler tartısılmaz ona bıse demem ama hyundaide eskısı gıbı bos gıbı degıl yanı onu dıyeyım.yakıt tuketımı elantranın civicten daha az 132 hp 6ileri 6.4 yakıyor.kısın bıraz daha fazla yakıyor kıs oldugu ıcın

_AS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende böyle mırın kırın yapıyordum hyundai ye gelişmelerini görüyordum ama önyargı işte
    Annemin isteği inadı üzerine kendisine ix35 aldık bu ay başında. Allahına kadar doldurmuşlar panaromik camdan bluetooth a geri görüş kamerasına ön arka koltuk ısıtmasına park asistanına kadar.
    Özellikle park asistanı modeli bir halta yaramaz önde arkada 2 metre yer kalan yerlere anca girer diyordum ama gayet rahat ön ve arkada birer karış yer kalana kadar gerekirse 3 4 menavra yaparak çatır çutur giriyor gayet seri bir şekilde.
    O fiyata bu donanımda araç bulmak çok zor ve kullanım kolaylığı ciddi anlamda yol tutuşu konforu gerçekten çok iyi. Beni de şaşırttı gerçekten çok zevkli kullanması.
    Yanlız plastik kalitesi hala istenilen seviyeye ulaşmış değil bence tamam iyi ama bir tiguan kadar değil ama kesinlikle qashai ile kafa kafaya diyebilirim.

Cıhat YAVAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 Yıla yakın süre milletin dandik dediği accent era'da taksicilik yaptım.(haftada 1500Km) o günden bu yana benim hyundai'a olan bakışım değişmiştir.Beğenmeyen yada ön yargıda bulunan kişilerin gidip yeni accent blue yada elentra'yı test etmelerini tavsiye ederim artık pazar japonlar'ın elinden çıktı artık koreli'lerde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cıhat YAVAS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 Yıla yakın süre milletin dandik dediği accent era'da taksicilik yaptım.(haftada 1500Km) o günden bu yana benim hyundai'a olan bakışım değişmiştir.Beğenmeyen yada ön yargıda bulunan kişilerin gidip yeni accent blue yada elentra'yı test etmelerini tavsiye ederim artık pazar japonlar'ın elinden çıktı artık koreli'lerde
    kesınlıkle katılıyorum.Hyundai her cebe her butceye hitap edıyor. spor bır kasa yapıyor bence. i10 i20 kapıs kapıs satılıyor bayanlardan talep var ozellıkle kucuk bır arac oldugu otomatık sanzımanları gercekten kapıs kapıs gıdıyor.i30 vs gercekten donanımlı araclar.

ALPhan japan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hyundai aşar kendini sene 90 larda babam honda firmasında iken kimse honda' yı bilmiyodu diyor bunlarınkide hondaya benzer ama fiyat olarak pahalı verilmez bence.

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rio yu gidip inceleyen var mı ?

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tasarım donanım kaliteyle birlikte fiyatınıda ucurmuslar tamam iyi guzel hos yaptında kiasın yani dur hele yavas yavas
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

multispace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şekli harika olmuş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)