merhabalar ,
geyik kısmını geçip direkt konuya dalıyorum
araç 07 megane
akşam arabamı park ettim kapıları karttan kilitledim kapıları kontrol ettim sıkıntı yok , sabah çıktığımda kapıyı açmak için tuşa bastığımda , hiç bir türlü açılmadı yedek kartla denedim , yeni pil taktım denedim yine aynı sonuç çözüm olarak anahtarla açtım hemen servise gittim serviste arabayı pc bağlayıp kontrol ettiler ve sorunun karttan olduğunu söylediler , problemin karttan olmadığı konusunda baskı yaptım fakat nafile mantıklı gelmiyor neden derseniz hadi günlük kullandığım kart birden bozuldu eyw olabilir , ama çekmecede duran kart nasıl bozulur ve 2 kart birden aynı anda nasıl bozulur ??? mantıksız gelen kısmı bu ! fransadan yeni kart getirticeklerini söylediler belli ki sorun karttan değil 3. kartı alıp ne yapıcam evlatlık mı alayım diye düşündüm ve servisten çıktım 1 anahtarcıya girip , kartları kontrol ettirdim ve ne göreyim kartlarım ikiside sinyal veriyor yani kartlarda 1 sıkıntı yok o zaman geriye tek 1 şey kalıyor sorun arabada ama neresinde ?? bahçelievlerde bildiğim çok iyi bir elektrik ustası var ona gittim , arabayı inceledi ve arabanın konfort ( konkort mu konken mi telafüznü tam bilmiyorum) modülünde arza olduğunu söyledi şimdi geleyim asıl soruma
fiyat sorduğumda 250 ile 350 arasında değişiceğini söyledi eğer temizleme işlemiyle düzeltilebilirse 250 yeni modül takarsa 350 hangisi daha mantıklı geliyor size ? ne yapmalı ? bunu daha uygun fiyata mal edebilirmiyiz ? acil yardımlarınız bekliyorum teşekkür ederim
![]()