Polis ile aranızda geçen ilginç komik diyalogları paylaşalım.
Internnete gorduklerımden bır tanesı Vatandaş arabasını bankamatiğin önüne çeker.Hemen para çekip gidecektir..Kartı sokar şifreyi girer.Tam o sırada polis aracının megafonundan 34 .... aracınızı bulunduğu yerden kaldırın..Adam panikle döner arkaya seslenir.Memur bey para çekiyom hemen gidecem..Aynı ses megafondan yine duyulur..O zaman 100 lira fazla çek cezayı yedin.....![]()
hehuheuheuhe
224 radardan gecmişim sinir havliyle gri reno 19 la adam arkamdan gelmiş bi 5 dakıka sora fark ettim kardeşim nereye gidiyosun hem nasıl egzoz o helikopter gecıyo sandım ama ehlıyette kaydılar amman canım sağolsun..![]()
Leon'umu çok seven polisler durduk yere çevirirdi beni..
Polis: Ne iş yaparsın?
Ben: Öğrenciyim
Polis: Yeditepe mi?
Aynı dialogu belki 10 kere yaşamışımdır..
Yeditepe değil, Kocaeli diyince de; "Oo kardeşim yolundan ettik, hadi iyi akşamlar" diyip gönderiyordu ne hikmetse..![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
bunu iyi okuyun aklıma geldi 96 senesinde gri kartalımla gezerken polıs ceirdi indik ehlıyetım yok evrak sormak yok kimlik sadece memur inin dedı tmm sora ismail abiye sordu ne iş yapıosun pompa yapıorum dedi ismail abiye polıs girişti ismail abide ona daldı ortalık karıstı tayfaya bak kör ali sarhoş zübük pompacı ismail ben hauhauha polıs dedı sen ne biçim konusuyosun kalmadı dedı dizel pompacısıyımlan deyince ortalık karişti ama olan oldu saldılar bizi gülmekten yıkılmiştık..dier yandan polıs cevırdı subaruda muayne yoktu hundayın ruhsatını verdım baktı devam et dedi hahahah
2 ekip otosu geçerken birbirlerine la Mustaaa napan la Mustaaa![]()
Yarıl...
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
yaşanmış bi telsiz muhabbetti polisler arası
Merkez:69112 mevkiniz?
69112: ananın yerindeyiz merkez
(ananın yeri lokanta)
Edit: polis soruşturma geçirmiş![]()
geçen ay tam kömür işletmelerinin ordaki yoldan gidiyorum emniyetin hizasındayım, birden "ne bekliyorsunuz lan burada b.k mu var" diye bir ses duydum afalladım aynadan bir baktım polis emniyetin önünde bekleyen araçlara diyor![]()
Internette bulduklarımdan 1 tane daha :
otobanda düzce gişelerden çıkıyorum amcamlar çevirdi
polis: ooo farlarda güzelmiş
ben: teşekkürler
polis: bakim hımmm stoplarda ledliii
ben: evet baya aradım bulmak içinn
polis: sislerede xenon takmışsınn
ben: daha önceki araçtan elimde kalmıştı onu değerlendirdim
polis:filmler kaç numara aynalı yapsaydınya
ben: 2 numara ama yaptırmadan önce bu kadar koyu durmuyolardı
ben içimden diyom tamam ayvayı yedik adam bütün mod ları çözdü sağlam bi ceza kitliycek bide baktımki polis amcam aracın resimlerini çekiyo geldi yanıma
bende sparişi verdim 1 haftaya kadar gelicek buynları nerden aldın adresini verirmisin dedi ben gülmekten adama cevap veremiyom
![]()
birinde de ışıkta yanıma asayiş durdu. genc bir polis
polis : araba güzel olmuş
ben: saolasın
polis :eksoz niye yok
ben : sizin yüzünüzden
polis: bende de golf var düğmeli eksoz yaptırdım sende yaptır öyle gez
ben: ona da ceza kesiyorlar![]()
polis: boşver bu arabanın eksozsuz tadı çıkmaz
ben: yapacak bişey yok![]()
Bir gün arkadaşla gidiyoruz yunusa denk geldik![]()
Yunus=O camlarda filmmi var?
Ben=Evet
Yunus=Sökeyimmi filmleri?
Ben=Abi biz sökeriz
Yunus=Siz sökmezsiniz.
Ben=Abi sökeriz vallahi
Yunus=Tamam birdaha görmeyeyim![]()
egzostan duruduruldum
polis-bi saattir seni bekliyoz yau,bu ses nerden geliyo diye merak ettik
156 ile radara girmisim
polisin ilk sözü:ölürsün![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)