User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
92 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 600 rr / r6 / gsxr600

can2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

600 rr / r6 / gsxr600

merhabalar
    su saatte uyuyamama sebep olan konuyu açiym fikirlerinizi aliym dedim
    bu yaz bası 2011 600rr aldım kullandım herhangi bi şikayetim yoktu yaz sonu sattım nakit sıkıntısı yuznden,
    inşallah onumuzdeki ay hayırlısıyla bi motor alabilme durumum var fakat yine aynı motoru mu alsam yoksa r6 veya gsxr600 mu alsam karar veremiyorum. sitede kullanan bilen arkadaslar vardır, gsxr km ve model olarak alta iniyo biraz butcem yuzunden ama yine de 2009-2008 suzi suzidir diyorum kararsızım. yorumlarınızı bekliyorum 600rr mi r6 mı gsxr600 mu neden ?
    simdiden tesekkurler iyi forumlar^^

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben r6 kullaniyorum memnunum digerlerine gore biraz sert ama tipi cok guzel r6 nin

MR.TurboALİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepsini tek tek bindim.

RR deli çocuk - R6 agresif - gsxR - sen ne olmak istiyorsan... suzuki diyorum ben.

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gsx r en atarlısı aralarında farklı bı dunya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada kawasakida eklenebilir listeye zx6r da guzeldir

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    cbr 600 listeden çıkartıyorum çünkü direk alınabilir olanı odur..
    yaygın ikinci el yaygın servis ağı parçada sıkıntı olmaz bulunur v.b den odur ama benim listemde en son sıradadır neden fazla ele ayağa düşdü her yerde var çok apaçi işi oldu birde en çok satılan motorlardan biri oladuğu içinde parçasıda en çok talep gören motorlardan buda ne yazık ki en çok çalınan ve hırsızların gözdesi bir motor haline getiriyor..

bende 15 yıllık motorcu olarak sana sormak isterim arkadaşım diğer iki motor arasındaki farkı anlayabilicek top speedlere çıkıyormusun sorumu ukalalık olarak algılama samimi soruyorum neticede ikiside dengeli motorlardır..

şahsi fikrim kanaatim gsxr bana göre daha safkan performance motoru gibime geliyor.
    r6 bilhassa bulabilirsen r6s bu ikiside çok güzeldir ama suzuki daha tercih edilebilir olan olarak ön planda ortaya çıkıyor çünkü yamahada ciddi bir yedek parça sıkıntısı var xmas e bile parça bekliyor millet..

15 yıllık motor tecrübemde hiç ss makine almadım hevesimde olmadı bindimmi hepsinede binmişliğim vardır sürmüşlüğüm vardır..

bana sorarsan 600 lük ss ne alırdın diye zx6r derdim tek geçerdim. o makinenin bir karakteri var diğerleri gibi değil. kawa ların bende yeri ayrıdır.. servisi parçası çok pahalıdır diğerlerine benzemez o ayrı..

CinAli_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kullanımı en kolay olanı hondadır diğer motorlara göre yatırması yol tutuşu olsun. ama değişiklik istiyorsanız önce suzuki sonra kawasaki öneririm. Ama ilk tercehim herzaman honda olur.
    feel is everything

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada kawasakida eklenebilir listeye zx6r da guzeldir
    kawasakiyi listemde yok
    r6yı cok begeniyorum, yalnız tekrar 600rr alırsam cebimde para kalır lastik egzoz ufak tefek süs için
    gsxr yine butcemin uzerinde ama icimden bi ses biraz daha bekleyip gsxr al diyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla modeli dusuk yuksek kmli motor alma basina bela olur ben r6 tavsiye ederim bence gayet zevkli motor ama 600rr da kullanimi cok kolay parcasida zebil yani lastikte michelin power pure alabilirsin motoru alinca.. ben bayagi arastirmistim alirken ucuzada aldim amerikadan on arka 500tl

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cbr 600 listeden çıkartıyorum çünkü direk alınabilir olanı odur..
    yaygın ikinci el yaygın servis ağı parçada sıkıntı olmaz bulunur v.b den odur ama benim listemde en son sıradadır neden fazla ele ayağa düşdü her yerde var çok apaçi işi oldu birde en çok satılan motorlardan biri oladuğu içinde parçasıda en çok talep gören motorlardan buda ne yazık ki en çok çalınan ve hırsızların gözdesi bir motor haline getiriyor..

bende 15 yıllık motorcu olarak sana sormak isterim arkadaşım diğer iki motor arasındaki farkı anlayabilicek top speedlere çıkıyormusun sorumu ukalalık olarak algılama samimi soruyorum neticede ikiside dengeli motorlardır..

şahsi fikrim kanaatim gsxr bana göre daha safkan performance motoru gibime geliyor.
    r6 bilhassa bulabilirsen r6s bu ikiside çok güzeldir ama suzuki daha tercih edilebilir olan olarak ön planda ortaya çıkıyor çünkü yamahada ciddi bir yedek parça sıkıntısı var xmas e bile parça bekliyor millet..

15 yıllık motor tecrübemde hiç ss makine almadım hevesimde olmadı bindimmi hepsinede binmişliğim vardır sürmüşlüğüm vardır..

bana sorarsan 600 lük ss ne alırdın diye zx6r derdim tek geçerdim. o makinenin bir karakteri var diğerleri gibi değil. kawa ların bende yeri ayrıdır.. servisi parçası çok pahalıdır diğerlerine benzemez o ayrı..
    cok fazla limitlerde kullanmamaya gayret ediyorum ^^
    600rr ewt ikinci elde kaybetmiosun sattıgında parcası bakımı ucuz ama bu anlattıklarınızı da dusunmuyo degilim, cok fazla ele ayaga dustu vs...
    diger ikisinin arasındaki farkı anlayabilecek kadar kullanırım sanırım ama benim icin onemli olan fark denge tabi ki aklımda soru isaretleriyle viraja veya trafige cikmak istemem. suzukinin fiyatının pahalı olması beni caydırıyo sadece oyle olmasa dusunmeden suzuki alırım
    r6 ise dediginiz gibi parca sıkıntısı var ama tekrar aynı motoru almak da istemiyorum, buyuk ihtimalle onu goze alıp r6ya yonelicem
    tesekkurler bilgi icin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla modeli dusuk yuksek kmli motor alma basina bela olur ben r6 tavsiye ederim bence gayet zevkli motor ama 600rr da kullanimi cok kolay parcasida zebil yani lastikte michelin power pure alabilirsin motoru alinca.. ben bayagi arastirmistim alirken ucuzada aldim amerikadan on arka 500tl
    metzeller m5 alıcam ^^
    2011-2010 arıyorum zaten o yuzden suziki alamicam :S
    2008 ve 2011 arasında bi fark war mı r6da ? stickerları dısında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2008-2012 arası olanlar aynı ama piyasada olan 2007 modellerin çoğu 2008 model olarak çıkmış resmen piyasaya o yüzden kontrol edip alırsan problem olmaz

geçende çünkü bi arkadaşıma 2008 bakmaya gittik ruhsat 2008 ama motor 2007 model adamada inatla bu 2007 dedik ama yok kardeşim 2008 diyince fiyattada esnemeyince almadık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2008-2012 arası olanlar aynı ama piyasada olan 2007 modellerin çoğu 2008 model olarak çıkmış resmen piyasaya o yüzden kontrol edip alırsan problem olmaz

geçende çünkü bi arkadaşıma 2008 bakmaya gittik ruhsat 2008 ama motor 2007 model adamada inatla bu 2007 dedik ama yok kardeşim 2008 diyince fiyattada esnemeyince almadık
    Yamaha YZF R6 2008 Model Super Sport Motor Sahibinden ikinci el 24.500 TL - 28339745

mesela ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilanını koyduğun 2007 model mesela

edit: benim motor 2011 model ama 2008 modellerde mono kapak benim motorumda ki gibi oluyo zaten 2008 model ve sonrasında mono kapak extra satılıyo motorla birlikte gelmiyo

bi edit daha: dikkat edersen benim motorda grenajların üzerinde vidalar az 2006 ve 2007 lerde var sadece o vidalar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    farkettim ^^
    onun da kmsi yuksek bi tane antalyada var 2011 onu da buraya getirmek sıkıntı bide bakalım pazarlık eder mi 26,750 yazmıs yani 1.250 daha versem sıfırı war :S
    Yamaha YZF R6 2011 Model Super Sport Motor Motosiklet Mağazasından ikinci el 26.750 TL - 70538309

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla biz daha önce şehir dışından motor getirirken ambardan yollamıştık sehpa ve gergi halatı götürürseniz yanınızda problem olmaz tabi satan kişi fiyattan düşmezse o masrafı gereksiz olur bayağı yer kaplıyo çünkü kamyonda bişey değmesin diye

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun omurlu sorunsuz motor istiyorsan 600rr ama asiri dikkat ceksin ve hizli olsun diyorsan r6 ozelliklede kirmizi beyaz ek olarak yeni alacaksan enjeksiyonlu r6 al karburotorlu olanlar sorunlu diyor ofisteki arkadasim kisin bile motorla ise gelen bir arkadas ben motordan anlamam ona sordum dediklerini yazdim arkadasimda da r1 var suan
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

EmrahErdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2007 model suzıkı GSR 600 var dusunursen nokta cızık nokta hata yok motorda

34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
    37 UL 6786 - TWİNGO
    81 EY 443 - TWİNGO
    34 VA 9385 - PEUGEOT 306
    34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)