34den 28 inmiş. 28e anlaştık değince aşağıyı okuyasım gelmedi açıkçası.
Rapor için teşekkürler. Peki arka diff ten gelen ses kolay duyulan dikkat çeken bir ses miydi? Şanzıman titreşimi rahat fark ediliyor muydu?
Printable View
yanliz soyle bir gercek var, subaru servise gitmiyor sanayiye gidiyor diye degerlendirmemek lazim. subaru ozel servisleri ve ustalari servis ustalarindan en az 10 kay daha deneyimli ve bilgilidir, subaru servislerinde genelen yalan, yanlis isler yapilir. akliniza servis deyince borusan, dogus vs gelmesin subaruda ki, benim audimde olsa, bmwde olsa servise gitmem, sanayideki ustasina gotururum, kafasi calisan, bilgili ve yetemekli bir usta seviste 2,3 liraya calismaz acar dukkanini kendine calisir mantik budur, serviste calisan usta ya disarda tutunamayan, yadada tembel ustadir benim gozumde ki sizin aracinizi da yapan servistede, ordada, burdada heryerde ustadir;)
Hemfikiriz dışarıdaki ustalara lafım yok yanlış anlaşılmasın. Bende araç garanti kapsamı dışındaysa dışarıdaki ustama getiririm araçlarımı ;)
Lakin benim takıldığım husus ilanda belirtildiği ile gerçeğin tutmamış olması. İlanda yazılanı aynen kopyala yapıştır yapıyorum.
''ARACIMIZ SAHİBİNDEN OLUP HATASIZDIR TÜM PERİYODİK BAKIMLARI YETKİLİ SERVİSTE YAPILMIŞTIR.Tamamen masrafsız''
Konu hala canlı mı arkadaşlar?
Dusunenlere manuel xt verelim :)
1 ay önce satsaydın ya şu XT yi... Bende 99 model aldım XT manuel yok diye. Benim arabaya alıcı bul bende seninkini alayım :D
Emre dün konuşmuştuk seninle ciddi ciddi düşünüyorum ben de Forester xt. 97 quattroyu satarsam istediğim paraya alacağım ilk araç.Kendi aracımdan çok memnunum ama kasko yapılmaması düşündürüyor. 2003 forester ya da 2003 model bir araca şu anda kasko yapılabilir mi?
şu cümleye bende katılıyorum. 3 ayda bir ankarada peugeot yetkili servislerinden birine gidiyorum mecburen filo arabaları için en son yaz lastiğini çıkarıp kar lastiği takmaları için 2.5 saat bekledim, inanın abartmıyorum.
arabayı lifte kaldırıyo gidiyo çay içiyo, lastiği söküyo gidiyo sigara içiyo jant-lastik ayırıyo gidiyo arkadaşlarına takılıyo sonunda lastik ve jant kavuşuyo bi sigara daha yakıyo benim içim sıkıldı daha izlemedim. balans yapıyo takıyo vs. derken tam 2.5 saat. sanayide 15 dakikalık iş.
2.0td limited manuel kullandım modelini bilmiyorum ama yeni kasaydı sanırım 2010 yada 11'dir.. araba yakıt cimrisi pisadaki 1.4-1.3 dizeller kadar yakıyor diyebilirim doluda bir araçdı tek manuel olması hoşuma gitmedi... en azından bana denilen dizellerin hepsi manuelmiş..
Kasko yaparlar da kasko rakamı 3-4 bin lira çıkabilir..
Benim aracımda satılık yakın zamanda elimden çıkarabilirsem talip olurum..
Hayirlisi olsun ins degerini bilecek birine gider,uzulerek satiyorum imkanim olsa kesinlikle satmam...