Ehliyetin alınması hayırlı olmuş. Belki arkadaşta akıllanır biraz....
Printable View
Ehliyetin alınması hayırlı olmuş. Belki arkadaşta akıllanır biraz....
bence çok uzar ve iğneye alerjisi olmadığıda anlaşılırsa ( yoksa tabii ) bu sefer uğraştığınızada pişman ederler.. çünkü neden kan alınmadığının kaydı olabilir hastanede.
adli tabib doktoruna dizinden rahatsız oldugunu söledi açtı baktı polislere aşagi kata indirin film çektirin ondan sonra bana getirin dedi polislerde sabaha kadar seninlemı ugraşıcaz deyip masanın üzerinde cezalari yazdı hatta ellerinde ehliyeti bile yoktu karakolda verdıgı kimlikle yaptilar herşeyi ordanda bıraktılar imzalaması gereken hiçbirşeyi imzalamadı
Bir şişe vodka içipte direksiyonun başına geçmesi zaten yanlış birşey
ehliyet alınır alınırda ordan oraya burdan buraya uzadıkça uzar
neyse sonuç olarak senin arkadaş tam dayaklıkmış...bi *** yedin sonuçlarına katlan! memleketin polisini uğraştırma!...umarım alamaz ehliyetini...
ya zaten beni aradı alkolluyum gel al diye bende kullanmasın araba dıye yanına gıttım almaya gıttıgımde polısler vardı zaten petrole gırmıs yandakı mekandan cıkıp beklıyomus orda
işallah doktor bi güzel alkol vardır raporu vermiştir bu arkadaşa..
enteresan bi durum ya. Sen yasaya kurallara hak hukuk a karsı cık istenilenleri yapma, ondan sonra bide hak hukuk yoluyla itiraz et.
Bu ne perhiz bu ne lahana tuşusu..
Diyelimki siz bo*kunu çıkartıp , biz alkkolü değildik falan diye cezaya itiraz etmeye gider , sawcılık bilmemne karıştırırsanız işi , polisin diğer polis arkadaşı bende şahitim ayakta duramıyodu bizi zor kullanmaya mecbur bıraktı , hatta aracı sürerken diğer sürücülerin canına kast etti diye birkaçda ekleme yapılabilir.:D Bence hiç şansınız yok.
Aynen Katılıyorum... Alkollu araç kullanan kim varsa ehliyeti alınsın.Başkalarının canı gideceğine onun ehliyeti gitsin... Kim ne derse desin alkolden etkilenmiyorum diye alkol butun algı,duyu ve refleks sistemini etkiler.Masa da duran alkol'u içip araç kullanmak marifet değil,o alkolu içmeden masadan kalkıp araç kullanmak marifetdir.
ben 1. kutu bıraya verdim de siz haketmişsiniz arkadaş :)
geçmiş olsun.. sayılı gün çabuk geçer. 3 ay kaldı ehlııyeti almama:)
doktor alkollu olduğunu zaten anlamış olup uğraşmak istememiştir siz alerji var kan aldırmam fln diye konusunca. ki polis nezaretinde geliyorsunuz sonuçta adam sizin gibi yüzlercesini görmüş geçirmiştir. yaşanmış örneği var tam olarak promil beyan edilmesede doktor raporu hazırlamış ve hastahane polisi ile irtibata geçmiş olabilir arkanızdan.
benim canıma, malıma kast edecek adam ehliyetsiz kalsın!...
biz gerizekalıyız herkes akıllı herhalde memlekette benimde arabam var bende alkol kullanıyorum veriyorum parasını biniyorum taksiye.
üfürük atmamış, allerjim var kan aldırmam demiş vede 1 şişe votka devirmiş... halada ehliyeti kurtanmanın yolunumu arıyor arkadaşın? madem arkadaşın allerjisini düşünüyor neden o kadar çok içimiş, votka iyimi geliyormuş... Polis arkadaşları tebrik etmek lazım... Bukadar alakasız bir topic görmedim...
Alamaz inşallah akıllanır...Ben eskiden mahallede 2 tane çocuk vardı onlara para verirdim kapıda beklesinler kullansınlar diye...