zenginlik başka bişey birader. :icon_tup: :icon_wack
Printable View
dostum bundan birşey çıkmaz mesela tutanağada imza atmam diyosun imzadan imtina ediyosun onuda görevli yazıp geçiyor doktor senin rapor kağıdına alkollü olduğunu yazdımı bitmiştir
alkollü araç kullanmak insanın kendine faça atması gibi bişey arkadaş.
vallahi süren adamların cesaretini tebrik ediyorum ...
edit: düşündümde araba aldım alalı hiç adam akıllı içmemişim :D birine bişi olur yola cıkmamız gerekir alkollü çevirirler başıımıza iş gelir biri vurur yine suclu biz oluruz psikolojisi kötü bişey yaw :D
Alkolmetreye üflemeyip, kan aldırmaya hastaneye gidiyorsunuz. Kan aldırmayıp ehliyeti geri almaya çalışıyorsunuz. Polislerin canı sıkılıp arabada eksik arayıp ekstra ceza yazmadığına dua etmeniz gerek.
alkollü yakalandık yok mu bunun katakullisi, ne yapabiliriz vaz viz şeklinde akıl isteyen konulara uyuz oluyorum.. net..
kullanmayın alkollü bir şekilde siz de..
iyi olmuş..
Sen ehliyeti kurtar , ben burda yazdığınız katakullileri polis bildirir o ehliyeti yine aldırırım . Yrın bir gün sen git anama kardeşime çarp , bir otobüs durağına gir ben ozaman sizi görürüm .
doğru söylüyorsun abi , imzadan imtina hukuki sorumluluk doğurur sen istediğin kadar imza atmadım üflemedim kan vermedim de , tutanakta imzadan imtina yazılıp doktorun bilgisi ile eklenince her şey işler (imzadan imtina etmek o hukuki olayı kabul etmemeniz anlamına gelir ve savcı sana şunu söyler eğer sen alkollü olmasaydın üflerdin de kanda verirdin imzalardın demek ki bir sorun var ki ne cihaza üflüyorsun ne kan veriyorsun ne de imzalıyorsun )
Eyüp camii'ne gidip tövbe edeceksin :D
ben duymustum bole bısey.... polıs kendısı anlattı hatta uflemedıysenız cok rahat gerı alırsınız demıstı.... mahkeme yoluyla fakat... tabı ımza attıysanız bılemeyecegım
ns en hayırlısı olmuş gibi duruyo kimseye bi zarar gelmeden emniyet duruma el atmış ve gerekeni zorlasanız da yapmış.. arkadaşının yaptığı tam bir pişkinlikmiş
kesinlikle hele çıkmıyormu ehliyetsizler ehliyet diyon yok diyor. e birini ezsen,çarpsan vs soruyoruz cevaba bak verilen...
ya abi ben çocukluktan beri araba sürüyorum daha allaha şükür kazam yok idare et ya ben ustayımdır araba sürmede diyo ve daha neleri ne cavaplar verenler var arkadaşlar.
önemli olan sorumluluk kendini bilen hiç birşey bilmiyorsa biner taksiye gider evine.sabahda gider alır aracını
6 ay değil komple alsalar keşke
allah kolaylık versin kardeşim.bukadar söylenenden sonra konuyu açan arkadaş umarım birşeyler anlamıştır.hatanın neresinden dönersen kar.
beyfendiğiliğini,mütevaziliği hayatta kaybetmeyen insanlar hep kazanır diyorum ve noktayı koyuyorum.:D:D:D
saygılar bizden abi , burası soğuk -20 , focusa selam :)
aç kapa artemanı da beğendim maşallah :)
ciddi bir alıcı var gibi bakalım,kısmet.japon kervanına katılacaz sonunda tabi satılırsa:D
burada eksi -11 biz alışık delik soğua ama napak:icon_tup:
bu doktor raporu işi olayı biraz değiştiriyo. doktor rapor yazmış olabilir belki.
benim başıma geldi böyle birşey, hiç bir şekilde alkol muaynesini kabul etmedim, imza attırmaya çalıştılar atmadım. ama benim olayımda küçük bi kaza vardı, zaten poliside biz çağırmadık, nerden çıktıalr anlamadım. ama ben arabayı kullandığımı bile inkar ettim,inanmadılar. kabul etmediler tutanak tutmadılar, bende kabul etmedim. sonuç olarak sürücü belirlenemediğinden tutanak tutulamamıştır diye aleyhime bi rapor yazdılar sadece. sonuç olarak bi kaybımız olmadı.
inşaallah hiç alamaz ehliyeti geri
ya cocuk mekandan cıkıp bıtısıgındekı petrole cekmıs benı beklıyodu kullanmamak ıcın ben almaya gıttıgımde polıs gelmıs yanına olay oyle baslamıs trafıge falan cıktıgıda yok yanı.. dıyosunuz burda iyi olmus soyle olmus boyle olmus inşallah alamaz falan diye içinizdekileri döküyosunuz ama o halde trafıge cıkan kımse yok. markette polısler alkollu oldugunu anlamıslar dıreksıyonada oturdugunu gorunce arabayı calıstırıp bıyere gıtmeye calısmadıgı halde gelıp ıslem yapmaya kalkmıslar. olay orda patlak vermıs zaten. kullanmıyorum arkadasım gelıp kullanıcak onu beklıyorum gıbısınden tartısma olmus ama polıslerın ınadımı yoksa gıcıklıgımı tuttuysa artık olay bu raddeye geldı ben gıttıgımde oraya zaten ortalık karısmıs haldeydı.. ayrıca doktor kafasına gore rapor doldurmaya kalksa arkamızdan kımden alınan kanla kanıtlıcak durumu.. ortada ne rapor var ne bısey kafalarına gore ehlıyete el koyup ceza yazdılar.. savcılıga gıttık bugun durumu anlattık itiraz edin dediler bizde itiraz ettik. bakalım sonuc ne olcak.
mümkünse hiç vermesinler geri
ehliyetsiz kullanan adam yine biliodur kendine güveniodur belki ama ya 600liraya ehliyet alanları napçaz
kız arkadaşımda 2 yıldır ehliyet var hala bensiz çıkartmıyorum trafiğe acemi çünkü ve trde ehliyet almak çok basit
70 le git koltuğunu ayarla aynaları ayarla sinyal ver dik otur direksiyonu 2 elinle tut geçersin :) hangimize söylenmedi bu direksiyon sınavında?
sistem yanlış ve malesef kazalarda can kaybına mal olabilen bi sistem
İnşallah ehliyeti vermeyip üzerine bi de daha açarlar ;)