fiyat donanım grafiği güzel bi araç dediğim gibi...ama alırken rolantide çalıştırıp yağ çubuğundan üfleme seviyesini iyi kontrol edin.Satarken üzer biraz üfleyeni...
1.4 blok kullanan ford , citroen , pug ların ortak derdidir 100ooolere doğru.
Printable View
fiyat donanım grafiği güzel bi araç dediğim gibi...ama alırken rolantide çalıştırıp yağ çubuğundan üfleme seviyesini iyi kontrol edin.Satarken üzer biraz üfleyeni...
1.4 blok kullanan ford , citroen , pug ların ortak derdidir 100ooolere doğru.
öleymiş üfleme sıkıntısı çoğunda varmış
2011 - 7500km de aldım. 1.5 ayda 10bin oldu. Yakıt süper. Yol tutuş yeterli. sınıfına göre alınabilecek en mantıklı araç bence..
günümüzdeki yakıt fiyatları yüzünden yol tutuşu arıza bilmm n düşünücek bşey bırakmadılar varsa yoksa yakıt artık :(
Ben dün aldım bi C3 noterden çıktım 2 saat gezdim araba bi yerde stop etti birden ve çalışmadı.. sanayiye çektirdik yakıt müşürü bozulmuş adam bugün yaptı teslim etti. farları kötüydü onları değiştirdm amerikan park falan yaptırdm :) ordada marşa bastım bu seferde marş almadı.. marş motoru dediler.. bi elektirikçi bulduk marş motorunu söktürdk temizlettik kömürü falan değişti ve marşa bastık.. bu seferde hararet birden tavan yaptı ve fan açtı araba susmadı bi türlü.. bende sinirlendm çıktm ordan şansa açık bi citroenci buldm girdm makinaya soktular falan bişeyler sildiler arıza falan sök tak yaptılar soketleri araba düzeldi :) diyeceğim o ki paran varsa biraz daha bekle eski dizel alma. 2 gündür gecem gündüzüme girdi 500 tl harcadm ve harcamaya da devam ediyorum.. :) neyse hayırlısı olsun ani karar verme :)
vazgeçtim c3 sewdasından zaten hondaya dewam :) bilgi için çok saol