yok ya fırında pısmıs tavuk.sureklı degıl zaten hafta bır verebılıyorum ben oyle denk gelıyor herzaman yemek artmıyorkı.pırzolanın kucuk kemıklerı oluyorya katur kutur yıyorlar valla
Printable View
yok ya fırında pısmıs tavuk.sureklı degıl zaten hafta bır verebılıyorum ben oyle denk gelıyor herzaman yemek artmıyorkı.pırzolanın kucuk kemıklerı oluyorya katur kutur yıyorlar valla
sokıt* sokakıtı :D:D
bana gore sokak kopeklerı bıle baya zekı oluyolar buyuk ıhtımal tanımıstır :) sansınız warsa sabah aksam wrmenız daha ıyı olur daha yawru kopeklerın sık sık beslenmesı lazım eger werdıgınız yemegı bolup sabah aksam werebılırsenız daha ıyı olur derım
yavru degıl bunlar buyukler.tam sokak kopegıde degıllerdır belkı huysuz bişi değiller.işe giderken bırakıyorum akşam elim boş napalım elimizden bukadar geliyor.
tüy kalitesi cok farkedıyor kaliteli mama önemli
EUKANUBA ile yola devam o zaman :)
yaldir v.s dir bende vermek istiyorumda onu yapmak ugraşmak baya zaman alıyo:) oyuzden kuru mama devam edicem. BonaCibo yerliyiz gumruk vergisidir. ithalatci kari v.s aradan cıktıgı icin biz ucuzuz diyo pazartesi arayip tester isteyip deniycem yinede bir merak ettim
Ya arkadaşlar ne kadar ince eleyip sık dokuyorsunuz ya.
royale gourmet alın bı deneyın :) yeşillerden alın ama
http://www.sipahiler.com/pictures/GO...2003_large.jpg