soğukda adam donuyor telefon ne yapsın:D
Printable View
soğukda adam donuyor telefon ne yapsın:D
benım fotoraf makınemde o gun oyle yaptı dısarda bos gosterıyodu bataryay ev ortamında fullendı soguklar etkıledı demekkı samsung gt3200 var :D harıka calısıyoo ... sıkıntı yok
Blackberry de soguktan şarj bitti uyarısı verip kapandı tatılde kayak yaptıgım gun cebimde idi.
Benim Lg maşallah kartopu atıyım derken kıza dalgınlıkla teli fırlattım :D :D :D kara falan saplandı o kadar işkence ediyorum die die goddamm on you diyorum yok kardeşim telde en ufak bir şey olmuyor :D :D tıkır tıkır çalışıyor :D
ya bide düşünsenize ; norveç,isveç gibi soğuk ülkeler iphone kullanamicak gibi :S :D
galaxy S2 kullansınlar ?
Bu tarz bir konu açılmıştı yıllar önce çok faydalı ilginç bilgiler vardı iskandinav ülkelerinde yapılmış testleri anlatmışlardı yanlış hatırlamıyorsam.
onu en iyi cem bulur aslında
8800 sirocco gold var bende geçenlerde radyo dinlerken sapıttı arama yaptı falan :):)
ben 0 altında hava sıcaklıgı gormedıgımden hepsını kullanabilirim sorun yok :D
Benimde Monte bozuluyo soğukta sürekli ekranı iptal oluyo sim kart takılı değil diyo falan. :D Galaxy Pro'da hiç sıkıntı yok maşallah -25 de bile çalıştı. :)
Olabilir biz Eskişehir'de -20 gibi rakamları gördük galaxy s2 kullanıyorum sıkıntı yaşamadım hiç yaşasamda farketmez ölümlü dünya :)
Yurt disinda soguktan kaynaklanan herhangibir hatada iphone garanti disi kaliyor. Satarken soylulorlarmis sogukta kullaninca bozulur ve garanti disi kalir diye
iphone aşırı sıcaktada hata veriyor :D ama dayandığı soğukluk yetersiz bence samsung başarmış bu işi
o da bişey mi 5800 soğuğu gördümmü ekran karman cormandı gelen mesajı arayanı görmek için telefonu sobada kaloriferde ısıtıp öyle açardım nokia mı bidaha tövbe :O
aynen :D güneş banyosu esnasındayken ben (babaababa lafa bak :D ) ekran gunese donuk bı guzel kızarmıs uhauha 1saat falan kendıne gelememıstı telefon :D valla ben burda galaxy s2'yle -18leri gordum cıkartıp cebımden foto cekıyorum vıdeo vs :D motora flas tutuyorum bi sıkıntı yok :D
Ne dikkat edicem ya calismiyorsa calismiyordur:D istanbulda en fazla ekran agirlasir
aynen bu yazı dogrudur... bodrumdan ankaraya gelırken yolda -11 lerı gordum telefon kendı kendıne kapandı pılı olmasına ragmen. we ust tarafı ısınmıstı anlam weremedıgım bı sekılde suan telefon calısıyo ama gene dısarda sapıtmaya baslıyo bazen
not: yazmayı unutmusum telefon ıphone-4
http://img340.imageshack.us/img340/5...toraf0002q.jpg
5800 kullanıyorum yukardaki fotodaki sorunun aynısı bendede var ve sebebi havaların soğuk olması :)