Orjinal Yamada yağ pompası kullanın daha sonrasındada kaliteli yağ ve yağ filtresi kullandıktan sonra korkmayın ben Crx bakarken kafadan 600 lira üste koyuyordum Allah tan aldığım kişi yeni orjinal pompayla değiştimiştiyağ pompası için nekadar kaliteli yan sanayide olsa modifiye edilmiş yağ pompasıda olsa sıfır orjinal pompanın yerini tutmaz malesef geçmiş olsun..
yag pompasına bakıyorsunuz ama kullandıgı yagıda bilmek lazım degil mi yag sıcaklıgı arttıgında yag inceliyor ve basınç düşüyor yag pompasından kaynaklı olmadan bile okadar çok sıktı yag sogutucusu verimsiz çalışıyorsa yada söküldüyse tam sogutmaz ki arkadaş son gaz gittim diyor....
erkut abi ölçümlerini yapıyor yenısını almadan bir kontrol ettir erkut abi istersen.....
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
CRX'te herşeyi hızlı yaşıyorsun; "aa lamba mı yanar gibi oldu, hop noldu -tak tak tak aaa! yatak mı vurdu hop kütt geçmiş olsun" aynen bu dediğim şekilde oluyor bitiyor.
Görkem haklı eğer 2. kez sök tak olacaksa hiiiç uğraşma geç olsun temiz olsun yap swapı geç; b16a2inan dua edersin, crx+b16a2 inanılmaz karışım, ben daha önce yaşamamışım dersin
..haa illada orjinal motorunu toplayacam diyorsan sadece yağ pompasında değil herşeyde (parça ayar kayar vs) oem'den şaşma, crx'te sağlıklı "uzun ömürlü" motorun sırrı bubkz 61 AS 236 veya AVNi rex veyahutta şimdiki adıyla GRex 34 GR...
son olarak ilave: sağlıklı uzun ömürlü "güzel" toplanmış crx motoruna yapılacak masraf inciği boncuğu işçiliğiyle b16a2 parasına yaklaşır, o nedenle swap dedim![]()
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
geçmiş olsun
Vmax Performance
Ümit H. Doğan
bu swap olayı nasıl ? İşletmeye flan gerek kalmıyormu yani . Sadece bloğun içimi değşiyo ? Tamamen bilgm olmadığndan soruyorum. Yani d16a9 olarak mı kalıyor motor kodu? Ortalama ne masrf gdyor ?
. .. ...
evet baslandı komple yenıden yapılıyor su derecelı egzantırık ıcın kımse bısı soylememıs kac hp verır bu egzantırık standart egzantırıkle arasında ne kadar fıyat farkı var
Reximizin ismi geçmiş Kadir abim maaşallahı var yavrunun nazarlara gelmesin... bende alınca arabayı yatakları değiştirdim orjinal japon malıyla kafamın rahat olması açısından şimdi devamm
hocam çok geçmiş olsun üzerinde çok yan sanayi parçalar kullanıldığı için şu d serisinin adını çıkardılar vallahi. her arabada olduğu gibi yatakların yağ pompan orjinal yağ seviyende tamsa hiçbir sıkıntı yaratmaz. çoğusuda yağını kontrol etmez 1 litre kalan yağla üstüne üstlük dip gaz gidince e bırakında sarsın... sizinkisi yağ seviyesi iyiyken olmuş talihsizlik işte yağ pompanızda veya filtrenizdede bişey olabilir. orjinalini kullanmanız tavsiyedir yamada üzerinde kartal resmi oluyor.
Egzantrik işine gelincede orjinal egzantriklerinle kapat derim bizim egzantriklerimizin derecesi zaten gayet yeterli d16a9 un giderinin büyük etkeni egzantriklerimiz crespo örnek olarak stage 4 filan takıyon ki anca anca değişmeye başlıyo bişeyler aşağısında hele hiç güç alamazsın. kaldıki rölantinde çok saçmalamaya başlar işe yarıycak egzantrikle pistonların sübapların sübapların yay ve şapkan orjinal kaldığı sürece bunlarada el atmadığın sürece egzantrik önermem nacizane görüşümdür...
Turgay adam şahin alıcagına bunu alıyor cebınde parasıda yok bızım gıbı yatırıp orjınal almıyor bozulunca dayıyor yan sanayıyı e arabadanda sogmus oluyor ve satıyor bırsekılde alırken kac kısı bakar yagpompasındakı kartala
Bu yazdıklarım konu sahıbı arkadaslar alakası yoktur yanlıs anlasılma olmasın..
swap komple motorun değişmesi oluyor e halıyle yenı gelen motorun uzerınde işli olan koda sahıp olmuş oluyor aracınız. ornegın orj. d16a9 crx motorunun f20 kodlu s2000 motoru ıle değişmesi sonucunda arabanızın motoru f20 koduna sahıp oluyor. Yasal olarak işetilmesi gerek ama hacım buyuduyse işletme işi sıkıntılı ve çok uzun suruyo işten anlayan bı polisin eline dusersenız çok vahım durum![]()
Cok gecmis olsun, uzucu bir durum, insallah su saatten sonra hersey guzel olur..
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye