çok çok az miktarda uzaktan püskürtüyorum filtreye, öyle Methanol etkisi felan yok :D
Printable View
Tamam tabıkıde en saglıklısı guvenırlısı kendı bakım setı fakat 5bın km ıcınde 85 lıra veresım gelmıyor :D 20-30 olsa neysede :D
Arac daha 3000kmde birde onu ekleyeyım :)
75tl ye Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo ile gönderebilirim.Elimde var isteyen olursa
WD40'dan baska onerısı olan yokmu. Bırde bunu 206+'un orjınal havafıltresı hortumuna nasıl baglayabılırım.
206+ a mı yapacaksın ?
O boruyu nerden bulabılırım o mesele :)
yağ miktarını abartmayın
wd40 yerine bu kırmızı yağı tavsiye ederim
ama en güzeli dry-flow kesinlikle , veya sünger mantar filtre
o kiti bende düşünüyorum konunun takipcisiyim.
model araç satan yerlerde kırmızı jel gibi bir yağ satılıyor ismi air filter oil gibi birşey :D fiyatıda uygun denemek lazım..
sanayıde hırdavatcılarda vardır boru kardesımmm ..
Hangi yagı tavsıye edıyorsunuz anlıyamadım :confused:
Hocam arac sıfır oldugundan dolayı deneme yanılma yapamam :( Toz kacırır falan aman basıma bela ıstemıyorum :)
Teşekkürler hava düzelsin bi ugruyayım :)
wd 40 tavsiye ederim her derde deva.
Yeni konu açmadan konuyu hortlatayım dedim. Aracımda KN kutu içi filtre var ve temizlenme zamanı geldi. KN markasına ait 2 farklı temizleme kiti görüyorum internette, siyah olanlar ve beyaz olanlar. Aralarında ki fark nedir? Birde filtrenin renginden bahsedilmiş, benim filtremin rengi kırmızı, aralarında ki fark ne ve hangisini almalıyım yardımcı olabilcek var mı ?
Bildigim kadari ile siyah ve beyaz ayni malzeme sadece siyahlar yeni ambalaj dizayni olmasi lazim
ben 55 tl ye aldım sitelerde biraz araştır bence bide siyahlar yeni tasarım olanlar içerik aynı ama kutu rengi farklı