benim-vardııı
Printable View
Kulahta kaymak olurdu dıbınden oyuncak cıkartı deısık deısık cocuklugumu hatrladm..
çıkma rulmandan araba yapan yokmuydu hiç aranızda:D arka bilyaları büyük yapmıştım önler küçük dragster stayla:)
elimi kaptırmıştım iki kez parmağım patlamıştı:)
Vardı olmazmı bılyelı dıe ısmı vardı hatta:) arkalar genıstı bnmde yok tutsn dıe:)
geçen gün markette cino çikolatalarından denk geldi altın bulmuş gibi sevindim :D
bufelerde buna rastlayan oldu mu?
How to pour a perfect Guinness from a bottle - YouTube
Bp Tır Reklamı (1998) - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
Bende bundan vardı, hala da duruyor. İlerde çocuklarıma gösteririm nasip olursa :)
geçen hafatalarda kendisinden aldığım halde, bir cips markasının promosyonu olan hediye pepsiyi vermemek için on takla attı adi bakkal, inat etdim promosyonu aldım çıktım ve dahada uğramıyorum.
şimdi çektim garipler en son 6-7 sene önce oraya koyuldular hala kıpırdamadılar :D
https://pbs.twimg.com/media/BQ1B6ugCAAA6IFb.jpg:large
ansiklopedilere ben de hastaydım emmoğlu. britannica, larousse... çoğu zaman oturur içlerindeki fotoğraflara bakardım sayfalarca. mesela kilimanjaro dağının açıklaması yazardı, ben fotoğrafına açıklamasından daha fazla bakardım. :D
Küçüklüğümde ayda yada iki ayda bir filan arka caddede ki sagra dan çikolata doldurttururduk :)
Hayran hayran o çeşmeden akışını izlerdim yutkunarak.
Sonra bi baktım dükkan kapanmış yerine temizlim malz satan bir dükkan açılmıştı, ne üzülmüştüm.
Sagra Special | | 90'lar Müzesi90'lar Müzesi
para cukulata
osmanlı macunu
şemsiye cukulata
emzik şeker
leblebi tozu
patlayan seker
salam kaşar ekmek yanına camlıca sade gazoz
çeşmeden su ıcmek
kutu meyve sularını ıctıkten sonra ayakla patlatma
torpıl catapat fuze mantar su tabancası
plastık boru kağıt kulah
rebook pump nıke jordon adidas torsıon
dar paca lee cooper
technotronıc pump up the jam
aciko eko 6985 kolon
he-man voltran
benım aklıma gelenler bunlar kassam bı bukadar daha cıkar:)
Valla orucu unuttum kusura bakma :)
Birde allı ballı güllü diye bağıran amcalar vardı, amca bana bi çubuk diye giderdik :) Yanılmıyorsam 25 kuruştu.
http://www.pinarbelendir.com/blog/wp...7/macunlar.jpg