cidden varmı öle bi olay hem koltuğu yatırsa emniyet kemeri işlevini kaybeder daa kötü olmaz mı? enteresan geldi yaw:icon_wack
Printable View
Kazadan hemen önce kontağı kapatıp airbag masrafı çıkarmayandır.
askerliği bilecik tugay komutanı tugeneralin şoförü olarak yaptım.
komutanın dediği laf: iyi şoför dediğin yolcuları korkutmadan hızlı giden derdi.
sanki 98 model megane ye type-r muamelesi yapıyordum :D
Trafik kurallarına harfiyyen uyan usta şöfördür .
Herkes usta şoför :)
Liste çok uzun, ilginç yorumlar da gelmiş yukarıda :D
Hep 2 de 60 da bekleyendir :)
yola top geldiğinde yavaşlayan makas atarken sonraki gireceği şeridi belirleyen
Benim babamin lafida usta sofor arka koltuktaki yolcunun kahvesini rahatlikla yudumlatan ve koydugunda dokulmemesini saglayan sofordor der.Zor bi is.Heleki gunumuzdeki ziplayan spor arabarla imkansiz gibi.
bende soförle sürücü ayrımına tutulurum her seferde ben sürücüyüm derim soför değil.. :)
askerde paşa şoförleri bilir usta şoförlüğü.. :) paşayı esnet bi yerinden o da seni yerinden zıplatsın..:) yolu ezberlemen lazım çukuru, seti, ışığı ve aynı zamanda trafiği de çözmen lazım arabayı çok fazla olduğu yerde durdurmaman lazım vs.. :) en güvenli ve hızlı sürüşü göstermen lazım bunlarla birlikte.. :D
arabaya vur insana vurma derdi....bende saçmalama ikisine de yazık derdim.hep tartışırdık. :D
Babam hep derki ''sen ne kadar iyi şoför olursan ol başkasının bir hatası seni ölüme götürebilir '' der.Bu söylediği aslında doğru gelir bana hep ama kader de varsa patlamak neye yarar yanlamak diyesim geliyor benim :D:D:D
Usta şöför dediğin tüm olasılıkları göz önünde bulundurandır...
USta şöFöR kaza Yapmadığı Gibi,KazaYa SebebiYet veRmeYen ŞöFöRdür;
Dikkat edeRSeniz oRta ve SoL şeRitte Yavaş iLeRLeYen şöFöRLeR daha çok tehLike YaRatıYoR ...
Usta sofor ustaligini kullanmak zorunda kalmayandir.