En iyi şöfor aldığı yükü ve ya canı sağsalim gitmesi gereken yere götüren şöfor derdi babam.
Şahsi görüşüm en iyi şöfor driftte en çok açı veren şöfordur. :D
"Ben vurmam takla attırırım" by !KO. :D
Printable View
En iyi şöfor aldığı yükü ve ya canı sağsalim gitmesi gereken yere götüren şöfor derdi babam.
Şahsi görüşüm en iyi şöfor driftte en çok açı veren şöfordur. :D
"Ben vurmam takla attırırım" by !KO. :D
Acaba bigun bende usta sofor olabilicekmiyim :D
iyi şöför yolda bayan sürücüleri rahatsız etmez, magandalık yapıp arabada iki üç kişi varsa delikanlılık yapıp millete dikilmez, kimseye uymaz
Usta şöför adamın dibidir.
en iyi şöför arabayı bir yandan sürüp bir yandan bigmac yiyen dir (Büyük Boy)
sırtı koltuğun sırtlığına değen aynı zamandada eli dreksiyona rahat bir şekilde uzanan söför akıllı söfördür bence, ustalık değimi bu olayla gerçekleşir.... çünkü usta dediğimiz şöfşr virajlarda koltukların yanal desteğinden faydalanmasını bilir, aksi taktirde ani bir sağa sola dönme harketinde şöförün kendisi istediği kadar dreksiyona tutunsun, sağa sola savrulmaktan kurtulamaz, ve dreksiyon hakimiyetinin kaybolmasına büyük ölçüde sebep veren olayda zaten budur....
bir ikinciside herkezin dediği gibi az fren kullanan şöför iyi söfördür... az fren kullanmak aynı zamanda yakıtı dahi düşürür....
usta şöför dediğin bildiğin ustadır, inşaatta tuğla örer,mutfakta yemek yapar,patladımıda KO! yapar :D
trafikte doğru düzgün dikkatli araba kullanandır
trafikte önde gidenin önünde olanları seyredip ona göre hareket edendir..
freni az kullanandır.
Usta sofor efendi efendi arabasını surendir kimseyi tehlikeye sokacak hareketler yapmayan...
usta şöför bastıgında pecoya bıle vtec açtırandır :D
Babam sadece başbakanın arabasına vur yaya insana vurma derdi. Eskiden cezası çook azmış birine gıcık olsan gidip ezsen arabayla cezası komikti şimdi öyle değil hayatın kararı derdi.
Valla ben işin yoğunluğundan alıştım tüm öğle yemeklerimi istanbul trafiğinde yiyorum. İçecek + tam ekmek arası döner vs. (yarım ekmek kesmioda). Hatta bi keresinde bildiğin künefe yemiştim sırf soğumasın diye :D ne kimseyi tehlikeye atıyorum nede dikkatsizlik yapıyorum, çokta rahat oluyor artık keyf almaya bile başladım yediğim yemekten.
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6645895_n.jpg
:D Saygılar..
Usta şoför;trafikte kurallara uyan,
Pistte en iyi dereceyi yapandır..
arkada uyuyan warsa gdilecek yere kadar uyandırmayan prof kişiliktir....
her türlü tehlikeden kazasız belasız başkalarına zarar vermeden sıyrılmasını bilendir ama her usta şoför kaza yapabilir
Usta söför araç kullanırken hem sigara içebilen hem telefonla konuşup hem de yan koltuktakine laf yetiştirebilen ve yolculuğu sorunsuz bir bir şekilde bitirebilendir :D
Usta şoför , ben usta şoförüm cümlesini kurmayan şofördür.
kullandığı aracı hisseden onun sınırlarını neler yapabileceğini bilen çevresini sürekli kontrol eden kuralları bilen ve çevresine ister yaya ister araç saygılı olan insandır.
benim babama da hiç beğendiremem araba kullanmamı hep şunu der: "oğlum düzgün tut lan şunu cin olmadan adam çarpmaya çalışmayın" der :) ama milletin yanında da "yok yok benden güzel kullanıyo" der :D :D
muştu abi gibidir.ahaha capsi gelmiş zaten :D
Yağmurda kuruda fark etmez 160+ 3 şerit kapatarak makasa girebilendir :D
http://i.imgur.com/IFoV4.jpg
:D
trafikte saygılı olan şöfördür..
bende bu boyut var maalesef abi.Bekle bakalım daha büyük bulabilirsem atarım pm'den.
Benim babamda; "Usta şöför girdiği riskli durumdan kurtulabilen değil, riskli duruma girmeyendir." der :)
Sadece Eray abin mi ? :D