Kimse usta şoför değildir.. (Babamın sözü) kendisinin yanına otursan 1 km gidene kadar can çekişirsin))
babamda hep en iyi şoför yanındakileri tedirgin etmeyen şofördür der bu doğru gerçekten
ayrıca kuvvetli arkadan itiş arabayı zaptedebilen şoförde iyi şofördür benim gözümde
valla babam genelde arıza yapar en ufak bir çukura girersin tantana yapar ama trafikteyken usta şoför önündeki aracın dışında onun önündekinide takip edendir der ve bencede doğru bende trafikteyken önümdeki araç değilde onun önündeki araç fren yapmaya başladında yavaştan frene basmaya başlarım
yan da gitse duz de gitse roll de yapsa, vel hasil-i kelam ne b.k yerse yesin hep ayni sakinlikte ve ayni pozisyonda araba kullanan adamdir bence
bi de peder bey in yorumuyla "mazot dedigin milli servet oglum kirmizida bosa yakilmaz" felsefesine uyandir![]()
![]()
herkez kör bi tek bn görüyorum diyen adam usta şöför olmaya adaydır
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
bu video efsane yaa arada acıp acıp ızlıyorum![]()
usta şoför dediğin yanındakinden helallik alıp onun ve kendi canını tehlikeye atan,
ondeki araç camından ve gorebıldıgı kadarıyla trafıgı gozlemleyıp aracını suren,
arka koltukta uyuyamayan annesini(babası arac kullanırken) uyutmayı basarabılen,
araca az yaktıran,
aracı en az yıpratan,
kusursuz eksiksiz takım(alet edevat,ilkyardım vs) aracında bulunduran,
yola cıkmadan 3-5gundebir lastik basıncını kontrol eden,
aracına bakım yapan,aksatmayan,
vsvsvs diye gider..
- K -
________
Dr.Ecu
bi ara kılpayı makasa giren subaru videosu vardı ?? hayran kaldıgım videolardan biride odur
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
usta şöför dediğin; kaza yaptıktan sonra sıkıştığı arabada bir sigara yakıp soğukkanlılıkla ambulansı,itfaiyeyi bekleyendir![]()
Şüferrrr şüfeeeeeeeeeeeeeeer
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.