cocukluğumun en kral arabasıydı bu posteri bile vardı bende üstünde bayanlı hemde kral araba halendaha Maşallah ! :)
Printable View
cocukluğumun en kral arabasıydı bu posteri bile vardı bende üstünde bayanlı hemde kral araba halendaha Maşallah ! :)
Bahsi geçen mankende Şebnem Schaefer dı galiba :D
EDİT: evet oymuş :D
http://imageshack.us/photo/my-images...ebnem21xc0.jpg
sabah sabah bütün zevkim kaçtı bu araç nedir yaa :D
bir zamanlar ne bakardık bunlara ya sarı megane yeşil mavi vtec bu araç :)
Zamanında efsane araçtı boyası kaportasıyla ama 10 sene önceydi. İlk canlı gördüğümde dibim düşmüştü hiç unutmam.:D
Motor yürüyen iyiyse 30 bine alınır komple kaporta boya yapılır günümüz şartlarına uygun hala getirilir.:)
Ya bırakın allah aşkına eskidende hiç bir albenisi yokmuş şimdide yok emek var ama boşa harcanmış emek...
ya ortada bir emek var eyvallah ta parana yazık be abim...ben bile arabaya para harcarken 45 sefer düşünüorum 90.da karar veriyorum :D
her fuarda resmini çekmişliğim vardır. içinde manitalar varken bukadar çirkin olduğunu hiç fark etmemişim :)
bmw nin bunu mahkemeye vermesi lazım
Ya birde yapılan yorumları beğenmiyorlar ya :D
O senelerdede miğdem bulanırdı şimdide bulanıyor.Katliam yapılmış bir arabanın neresi hangi yılda sevilse ne olur..Maviydi herhalde bu ve cabrioydu.Bittiği zaman inanmamıştım naptılar diye..Leşlik abidesi
eskidende sevmezdim şimdide sevmiyorum
arabanın yeni kasası çıkınca ona benzetmek için yapılan işin mantığı nedir?
şebnem o zamanda daş mış hala da ince gideri var
tampon eğri büğrü duruyor ne kadar kötü. 20bin e verirlerse alınabilir :D
Adamlar inanmış.
o zamanın şartlarına göre değerlendirirseniz belkide bundan güzeli yoktu ama şimdi facia gibi geliyor bana apaçi işiymiş gibi sanki...
yazıktır..
işte olay orda kopuyor, arabaya dışarıdan bakınca belli oluyor E46 olmadıgı, o zaman ne gerek var, zaten benzemior, garip gurup bi araba çıkıyor.
bu arabayı ilk olarak bu değişim yapıldıgı zaman estoril mavi iken görmüştüm, ya arabaya bakıyorum bi terslik var, ön tampon farlar, arka stopların konumu falan, o anda jeton düştü oha dedim :)
çüş yaa çüş.
İtiraf ediyorum...
Bende bu aracın posteri vardı :D
Türkiyede modifiyenin hızlandığı ve gelişmeye başladığı yıllarda yapılmış bir araç.
O zaman için ozamanın şartlarına göre çok iyi yapılmış bir araçtı.
Hey yavrumm heyy allah sahibine bağışlasın ben çok beğendim..
Edit: Şebnem'den aracı görememişim k.bakmayın..
Arkadaşlar bu araç çıktığında e46 m3 ü sadece fotolarda anca görüyoduk ve o dönemde e36 dan e46 ya çevirmişlerd büyük emek ve para harcanmıştı hakaret edilicek bi durum yok evet şuan gözünüze kötü geliyo ama o zamanlar kmse bole düşünmuyodu
Adam modifiyaaadan anlıomus :P:PP :D:D:d
türkiyede ne güzeller varmış,baktıkça bakasım geliyor :D :D
Araba dunyasının bülent ersoyu lan bu :D
bunu 3-4 yıl once gormusdum canlı. sonra kahrolarak uzaklasmışdım ....
genç arkadaşım bu araç yapıldığında sen daha bisiklete binmeyi yeni öğrenmiştin belkide
şöle bir kötü yorum yapanların yaşlarına baktımda hep yeni nesil den arkadaşlar
olumlu yorum yapanlarda eski nesil :D:D
bende aynı şeyi söliyim bu araç ilk yapıldığında herkesin kapakları kayıyordu görünce mazisi 10 yıl öncesine dayanıyor Arenimo nun dediği gibi o yıllarda e46 m3 leri anca fotoğraflarda görebiliyorduk
he bunun gibi 36 dan 46 ya çevrilmiş bir sürü araç var bir buna bakın birde diğerlerine bakın aradaki farkı görürsünüz
Eskiden senınde dediğin gibi. Underground 2 zamanından kalma şeyler. kapılar olsun tampon marşpiyer olsun suan acıyorum o arabaya.
arabayı fuarda görenlerin "olum bmw ye baksana vay anasını" dediklerini dün gibi hatırlıyorum bence kimse ahkam kesmesin, bakıyorum aşalayıcı yorum yapan arkadaşlarada 2002 de ortaokulda felan olma ihtimalleri yüksek :)
şu an acıyor olabilirsin ama ozmndan kalma araçları orjinaline çevirmek o hale getirmekten daha fazla paraya mal oluyor onuda biliyorsun demi
belki bir 10 sene sonra şu anki akımada apaçi denilcek ileride neyin ne olacağını bilemezsin
yaşı olanlar zaten saygı gösteriyor. Yeni yetmeler o zmanlara yetişemeyen klavye delikanlılarda burdan sallıyorlar, gerçek bu.
Şimdi JDM, GERMAN ileride komik olacak. Bu ne lan kamber falan, bi far içi kararmayla araba mı güzel olur falan dicekler... v.b.
Emeğe ve kişilere saygılar...
en büyük hatası farlar ve stoplar e46 sedandan almıslar :) yoksa zamanında iyi sükse yapmıştı
Bazıları yeni yetmeler eleştirmiş vs. yazmış,
ben bu aracı ilk defa gördüm, ancak bunun gibi fiber yığınlarını 2003-2009 arasında çok gördüm,
Ben fiber yığınlarını genel olarak hiç bir zaman sevmedim, sevemedim,
içlerinde güzel toplananlar vardı, ama o zamanda harcanan parayı, zamanı boş olarak görüyordum, şimdide bu düşüncem değişmedi,
özetle eğer bu aracı zamanında görmüş olsaydım, gene katliam derdim,
Cabrio M3 ve Estoril Blue imiş, yazık etmişler...
evet yeni yetme diye söliyen benim ve okadar ağır hakaret edenlere söledim ayrıca arkadaşım bak bu araç sen daha 13 yaşındayken yapılmış 13 yaşındayken otomobiller hakkında nekadar bir bilgiye sahiptin ozamanın modasını nekadar idrak edebilirsin he hoşuna gitmiyebilir saygı duyarım ama madem modifiyeyle uğraşmak zamn ve para kaybı şu anki modayıda takip etmiyelim boş verelim modifiye fln bunlar boş işler biz orjinal binelim yaymış egzost muş jantmış boş işler bunlar
O senelerde moda olan bişiye neden bu kadar kötü yorumlar yapılıyor ki. Şuan tamam benimde hosuma gitmior ama zannetmeyin 10 sene önce german veya jdm vardı. Bi araçda eğer kaput uzatma tampon heleki Lambo doors kapı varsa herkes agzının suyunu akıta akıta izlerdi. Bu aracı şuan birisi böyle yapma kalksa haklısınız ama o donemdeki bi araç işin söylenecek tek söz. Emeğe saygı.