vayy be çok eskiden neydi bu ya pehh!
Printable View
vayy be çok eskiden neydi bu ya pehh!
Ben patlamistir alan apaçi diye icim rahatti bir suredir araba piyasadaymis halbuki. Hayir buna niye kimse bugune kadar benzin dokmedi onu anlamiyorum.
cocukluğumun en kral arabasıydı bu posteri bile vardı bende üstünde bayanlı hemde kral araba halendaha Maşallah ! :)
Bahsi geçen mankende Şebnem Schaefer dı galiba :D
EDİT: evet oymuş :D
http://imageshack.us/photo/my-images...ebnem21xc0.jpg
sabah sabah bütün zevkim kaçtı bu araç nedir yaa :D
bir zamanlar ne bakardık bunlara ya sarı megane yeşil mavi vtec bu araç :)
Zamanında efsane araçtı boyası kaportasıyla ama 10 sene önceydi. İlk canlı gördüğümde dibim düşmüştü hiç unutmam.:D
Motor yürüyen iyiyse 30 bine alınır komple kaporta boya yapılır günümüz şartlarına uygun hala getirilir.:)
Ya bırakın allah aşkına eskidende hiç bir albenisi yokmuş şimdide yok emek var ama boşa harcanmış emek...
ya ortada bir emek var eyvallah ta parana yazık be abim...ben bile arabaya para harcarken 45 sefer düşünüorum 90.da karar veriyorum :D
her fuarda resmini çekmişliğim vardır. içinde manitalar varken bukadar çirkin olduğunu hiç fark etmemişim :)
bmw nin bunu mahkemeye vermesi lazım
Ya birde yapılan yorumları beğenmiyorlar ya :D
O senelerdede miğdem bulanırdı şimdide bulanıyor.Katliam yapılmış bir arabanın neresi hangi yılda sevilse ne olur..Maviydi herhalde bu ve cabrioydu.Bittiği zaman inanmamıştım naptılar diye..Leşlik abidesi
eskidende sevmezdim şimdide sevmiyorum
arabanın yeni kasası çıkınca ona benzetmek için yapılan işin mantığı nedir?
şebnem o zamanda daş mış hala da ince gideri var
tampon eğri büğrü duruyor ne kadar kötü. 20bin e verirlerse alınabilir :D
Adamlar inanmış.
o zamanın şartlarına göre değerlendirirseniz belkide bundan güzeli yoktu ama şimdi facia gibi geliyor bana apaçi işiymiş gibi sanki...