Yavuzun bahsettiği mekanda çekilen fotoğraflar bunlar , çok fazla detay gözükmüyor ama yardımcı olabilir
http://rugzoo.deviantart.com/gallery/9632075
Printable View
Yavuzun bahsettiği mekanda çekilen fotoğraflar bunlar , çok fazla detay gözükmüyor ama yardımcı olabilir
http://rugzoo.deviantart.com/gallery/9632075
Kundura fabrikası harika ve çok keyif veren bir mekan foto/video için fakat tanıdık olmadan imkansız gibi bir şey.
@Emir-Sb3R
Geçen sene gitmiştim oraya Emir,içeri girmeye bile müsade etmedi bekçi
ve 20-30 köpek, ben de kapıdan içeri sokmuştum aracı ,tamam şurdan bi U dönüşü yapıp çıkarım dedim o esnada hareket halindeyken çektim vw'li o iki kareyi.
Şişli'de merkez ofisileri mi ne varmış ordan izin almalısınız falan demişti,klip çektiler burda fiyatını da onlar söyler gibi barzanca bişeyler söylemişti.Öyle yattı.
Ama ne klasikler vardı, görüntü zenginliği hat safhataydı o yüzden çok beğenmiştim.
@Low-Rider
Çok sağol, baktım gayet mümkün görünüyor gibi çekim için:)
Rica ederim:)
İstanbul'da kullanılacak mekan çokta , o mekanı kullandırtacak kafaya sahip insan yok
Oraya da geçen sene gittim,çok ilgili davrandı güvenlik arkadaş ama fiyatlar ***** yukarıda yazdığım gibiydi.
Hatta aynen şöyle dedim ;
"ee ben şimdi kamerayı çıkarıp çeksem elimden mi alcan yada engel mi olcan?":D
Baya bi muhabbet etmiştik 15dk. çekim için müsade etmişti ama ben fizibilite için gittiğimden yanımdaki arkadaşı çekmiştim boşa gitmesin diye.
Bak bu konuda çok haklısın,ufakta olsa başkasına çöp rezalet gibi
görünen aslında çok fotojenik mekanlar takılıyor gözüme
ama çekim falan bahsettimmi adamlar bi el sıvazlıyor hemen.
İki sene önce Tuzla tersane'de bi fotoğraf çekimi yapmıştım iki model, iki araç
toplam yedi kişiydik kimse ne rahatsız etti ne gık dedi,
işçiler kafalarını çevirip bakmadılar bile,çekim yaptığım arkadaşın tanıdığı sayesinde
izin almıştık,enstantene almaya birebir bi mekandı...
http://b1202.hizliresim.com/u/g/2qx4w.jpg
Bizim millet garip ya,tv kamerası görse önüne atlar kıçını başını oynatır ama bireysel birşeyler yaparken gelir sorgular,triplere girer.
-hoop bilader ne çekiyosun
arabamızı çekiyoruz
-hayırdır satacan mı(sanane arkadaş:D)
yok satmıyacam,dergi çekimi
-haa,hangi dergiymiş o
techturkey dergisi abi
-hee hee bildim bildim
gibi bir çok diyalog:D
Yenibosna-Güneşli İçdaş Demir çelik fabrikası.. On numara mekandır ve şu anda taşıyorlar üretim yok .. Güvenliği kafalamana bakar
Ayrıca altınşehirden kayabaşına doğru giden yolda 2-3 tane hurda araba deposu var..
Diğerleri söylenmiş zaten çoğunlukla..
kemerburgaza girebilirsiniz bence, ufaktan bi kapıdaki ağbiye yolluk tarzında bişey ve kafalarsanız girilir. ama pek gündüz çok erken saatler olmamalı, gündüz polis çok oluyo veya adamla anlaşırsanız önceden polisin olmadığı bi ara girebilirsiniz bence. kapıdaki amcayla ben muhabbet etmiştim 2 kere girdim öyle kafama göre gezdim, foto çektim.
Tuzla İstanbul Park civarlarında bi çekimdeyim aynı tayfayla ve araçlarla
(3.30ci & 306 GTI) Jandarma bastı:D
J:Noluyo hayırdır ?
-Hayır.. hayır..fotoğraf çekiyorum
J: Hangi dergi için ?
-Şu an belli değil
J-Tamam ben de üzerimi değişip arabamı alıp gelsem çeker misin?
-Çekerim tabi
(30dk.sonra Megan'la gelinir modellerle fotoğrafı çekilip gönderilir.):D
J-Bu taraflarda işin veya bi sıkıntın ara beni bu numaradan. ( :icon_wack )
@Wromm
Çok merak ettim orayı da,netten bi araştırcam şimdi:soru:
@gorke
Bi daha şansını dene diyorsun he:)
Bekçi değiştiyse falan olabilir aslında ama polis'in karışma yetkisi varsa o dert biraz:beuj:
Burası da olabilir gibi ama harita'da bi zamanaşımı'na uğramış yokolmuş görüntüsü mü var sanki:soru:
Yoksa iki farklı yerler mi ? Güncel hallerini görmek gerek..
http://d1202.hizliresim.com/u/g/2qyrr.jpg
http://d1202.hizliresim.com/u/g/2qytb.jpg
Güneşli kurulmadan önce orada o fabrika vardı diye biliyorum..
Hatta şimdi şehrin ortasında kaldığı için gelen şikayetlerden + arazi değerinin artmasından dolayı faaliyeti durduruldu.. Üretim durup atıl duruma geldiği girişte kolaylık yapabilirler ama normal şartlarda girmen imkansız gibi bir şey oraya.. Ben Bir ay önce bir malzeme bırakmak için uğramıştım hala tamamen boşaltılmamıştı yakın zamanda uğrarsam sorarım..
Nette fazla foto bulamzsın gibime geliyor. Çünkü kuzey kore gibi bir şirket yapısına sahipler.. Biga'daki fabrikaya girmek için randevum olmasına rağmen 1 saat beklediğimi bilirim :)
Tam olarak yeri : icdas
Web'lerine baktım aynen Çanakkale üsleri var hep görüntülerde Güneşli'yi göremedim.Çok sağol çok makbule geçer dostum bi soruşturursan :)
Geçen Ramazan duruyorsa hala ordadırlar,güzel.
Orayı da listeye ekliyorum görülecek mekan olarak :icon_tup:
Bi sorayım bakalım..
Bu arada kayabaşı konutlarına gelmeden yedi emin araba mezarlığı var. Benim gördüğüm büyük olan o olmalı.
hatta önce yarımburgaz mağaraları filan vardır..
Wikimapia - Let's describe the whole world!
Şu meşhur mağaralar :)
Kurtlar Vadisi Filistin'in çekimleri esnasında köy sakinleri polis'i aramışlar yetişin çatışma çıktı peşmerge şehre indi diye:D
Kurtlar vadisi davasını bilmiyorum ama 3-4 sene önce orada in cin top oynuyordu.. şimdi 2 km ötesine toki şehir kurdu..
Eski bölümlerinde ise normaldir :) hala oradan geçtiğimde sanki istanbulda değilmişim hissi uyanır.
bu arada içdaşında tepeden bir görüntüs :
Wikimapia - Let's describe the whole world!
Wikimapia baya iyi bir siteymiş gösterdiğin iyi oldu