Fotograf paylasırsaniz daha kolay yardim edilebilir...
Lekele dısa dogru mu yoksa boyanin içine dogru mu? Tas izi vs olabilir mi?
araç su anda dısarıda ilk fırsatta ekleyecegım. boyanın içine yerleşmiş gibi . taş izine hiç benzemiyor.
...
Okulun otoparkında tavandan damlayan suda böyle bir leke yapmıştı arkadaşımın aracına ama kireç lekesiymiş sonax da yıkamadan sonra makinayla falan çıkarmışlarsa , sizin lekenin fotoğrafını gördükten sonra net bir çözüm yolu söyler bilen arkadaşlar..
Bizim aracımızda da olmuştu, kil uygulamasıyla sorun çözülmüştü.
sanırım aynısından bizdede var tavanda, kaputta kireçli suyla yıkayıp kurulamamaktan olusan leke diye okumuştum takipteyim![]()
aynen benim araçta garaj da iken komsu garaj kapısını yıkamıs arabanın üzerinde bi süre öyle kalmıs ben eve gelince temizledim ... ama hala temizliyorum sonuc aynı..
...
Boya kirec lekelerini kil ile cikarirsin.daha once baska konuda bir arkadasta benzer sorun yasamisti.Ben turtle wax kil kullanmistim kil ile cozumlersin ..
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Ayni sorun bende de oldu. Arabami kapali otoparkta farkli bir yere koymustum , kar yagdigi icinde 1 cikartmadim . O arada tavanda on cama kirecli boyali su akmis heralde , birazcikta kaportaya gelmis, bugun ne yaptiysam ( sirke , sicak su , aseton , sonax cam konsantresi ) cikartmadi. Kil diyen olmus , acaba kille ugrasip cikartan oldu mu ? Yada direk sonax vs tarzi yerlere mi gideyim ?
El surunce hissediliyor , o zaman yarin kil almak lazim . Tuz lekesi degil , otoparkta oldu . Sabah arabaya bindigimde gordum ama kurumustu , simdi de baya ugrastiriyor . Ciksin da ugrasmak problem degil![]()
kil ile temizlenir bence
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)