budaklı odunla dövüp kenara bırakıcaksın şerefsizi..
budaklı odunla dövüp kenara bırakıcaksın şerefsizi..
kardeşim içimden geleni yazıcam banlanıcam bunların anası bacısı yokmu şerefsiz sanamı kalmış bırakmak acaip gerildim akşam akşam yakalasan sorsan yok abi yanlış oldu birine benzettik türü bin tane yalan uydurur ne diyeyim kötü bişey olmamış ya ona şükür..
en korktuğum şeydir heleki farklı şehirlerde olunca.nekadar büyük bi ayıp ya bu gerçekten insanlık ayıbı,katil ederler insanı,Allah böyle şeylerle sınamasın insanı
ben biber gazı kadar güzel birsey görmedim oyle bi durumda durup karsılık veriyior gibi cama dogru yanasıp vericek içeri gazı tüp bitene kadar sonra cevreye haber verildimi esek sudan gelinceye kadar döverler
Gökhan arkadaşın anlattığı benzer bir olay eşimin başına gelmişti.. neyseki bizimki plakayı almış. Arabayı bıraktıgım evin oradaki otoparkcıya sordum ilk aklıma o kişi gelmişti cünkü semtin eskisiydi ve güzel bir tesadüf oldu ki araç otoparka gelen bir araçmış.. Akşam gelmesini bekledik, gelince bir temiz dövdük.. kırık bir kol ile yolladık ŞEREFSİZİ. İçim çok rahat ki ne vicdani olarak ne de mantıken hiç rahatsızlık duymuyorum. Aynısı başıma tekrar gelse tekrar yaparım. Bu tarz şerefsizlere sizde denk gelirseniz ve bir dayak v.s. planı olursa zevkle katılabilirim.. Cünkü Polisin yada herhangi bir merciinin üstesinden geleceği türden olaylar değil bunlar. Allah topunun belasını versin, evlisinede bekarınada hiç farketmez, insanı taciz eden adamın Allah bin türlü belasını versin diyorum.
"Ciddi tepem attı okuyunca üslubumda sertlik yada kural dışı kelime v.s. varsa kimse kusura bakmasın"
Böylesi adi herifler çok bunları bir güzel sopalayıp komaya sokmaktan başka bir çaresi yok:hele heleki okuduğum lisede sarkıntılık tecavüz kavga olayları çok yaşanıyor.Bu adi heriflerin yüzünden ortam bozuk her kız arkadaşımız evine tek başına gitmekten korkuyor ne yapıp ne edip bayanlara sahip çıkalım arkadaşlar sevgili olsun nişanlı olsun
Bu serefsiz, kansiz, ahlaksiz itlerden burda da cok var,(Urdun) Allah islah etsin bunlari bayanlar yolda yuruyemiyo.
Hatta oyle bi hale gelmis ki bikeresinde yolda bi kadina adres sormak icin yanina yanastim kadin uzaklasti hizlica.
millete laf ederler biri onların anasına bacısına aynı şekilde davrandıklarında namuslu kesilirler böylelerini alıp iyi bi dövecen
O. çocuğu memlekette çok. Büyüklerimin dediği gibi bulup vericeksin sopayı . Ama bitmiyorlar .
Allah belalarını versin ya valla bir keresinde yanımda nısanlım var ya ısıklarda duruyorum camlarda 2 numara film var yanımdaki araçta 2 kişi film oldugu halde arabanın içine bakmaya calısıyorlardı. ama yeşil yanınca affetmedim arkadaşlar bi 5 km felan arkadan 15 kere felan tıklayıp dengesini kaybettirdim. sonra ani sapıp kaçtı zaten
2007'de başıma geldi eski eşimi iş çıkışı yaya olarak takip ediyor
bi mağara çıkartması mahalleye yakın bırakıyor peşini,
ama öyle laf atma falan değil ne kadar istiyosun kaça gelirsin benle, o derece !
Gece arabayla sokak sokak gezdim evime çok yakın yerde buldum pro-kro'yu
kadavraya çevirdim,200mt sürükledim bahçeye yığdım.
yarım saate abartısız 100 kılıçlı bıçaklı ilkel varlıklar doldu bahçeye,
ortalık karıştı,aşiretlermiş s..ktiğimin evlatları aşiretlerine s.kayım.
Asla geri basmadık abi-kardeş girdik,kandavasına bindirdiler olayı
yapmayanın ta a.. dedik.
Jandarma geldi münferit olay bu dedi,konuşun anlaşın .!!! :)
Aşo reisleri de komutanın yanında biz boşunamı doğutuyoz gebersin o.çocukları diyo kendi elemanları için.Asker onlar bizim için tabi ölcek diyo.!!!
Kafama 8 dikiş yedim,sabaha kadar 2 minibüs adam peşimde y..vşak oldu.
Karımdan özür dilettim ayağına getirtip,dikiş masralarımı ödettim.Postamı koydum
Günler sonra o kabile ilkelleri "abi bi isteğin var mı ? yenge hürtmetler" yaptılar !
Sırtlan sürüsü gibi bu yaratıklar tekken gölgesinden tırsar sürü halindeyken kaplan kesilirler.iliklerine kadar bilirim tanırım o dölübozukları.
Polis falan şikayetten bile saymıyor Şikayetçi misin diyo Evet'se cevabın tutanak mahkeme , 3-4 yıla da duruşma tarihin gelir ki sen unutmuşundur bile olayı..!
O da geldi başıma.. Lanet olsun böyle adalet anlayışına zaten...:ofk:
devlet büyüklerinden bir tanesinin eşiyle ilgili burda 1 cümle yaz. anında içeri tıkılırsın dayakta yersin resmi işkencede görürsün.
ama bizler karakola gittikmi tutanak tutulur göstermelik. sonra güle güle.
o yüzden kendi işimizi kendimiz halletmek zorunda kalıyoruz. ah bi denk gelebilsem içeri girmeyide göze alırım. yeminle alırım.
zaten bu yüzden çoğu olayları saklıyorlar eşlerimiz bizlerden, onlarda kendilerince haklı.
abi yanında kesici delici bişi taşıma ben sırf bunun için basit bi muşta aldım yoksa sinir anında insan kendini kaybediyor..
en temizi yengeye biber gazı al onlar laf atarken sana ya da yakın birine haber versin siz yaklaşırkende aracın içine bol bol sıksın biber gazını
sonrası hayal gücünüze kalmış
Vay şerefsizler vay..
biber gazı bu saatten sonra kesin zaten. 2-3 tane birden alıcam
Bizim arkadaşın gözünün yaşına bakmadılar, güzel bi para cezası kitlemişler öyle dedi.Bide bildiğim kadarıyla sustalı çakının cezası silahla aynı diye biliyorum. Muşta elmacık kemiğini kırma ve kafatasını çatlatma vb işlevleri olduğu için çok problem çıkarıyolar diye biliyorum.