LG G2 aldım, çok memnunum. Android alacaklara kesinlikle tavsiye ederim.
Printable View
LG G2 aldım, çok memnunum. Android alacaklara kesinlikle tavsiye ederim.
Samsung Galaxy S3 aldim, pismanim.donuyor ki ilk ay icinde garantiye gönderdim mor ekran çıkıyordu sürekli, 25 gun falan bekledim geldi yazilim güncellenmiş oyle dendi.suan hala ayni.orjinal sarj aleti 2 gunde falan sarj ediyor baska sarj aletiyle sarj ediyorum aldigim yere söyledim telefon ve sarj aletini garantiye gonderecegiz dediler.baska telefon verin bunu gonderelim dedim kabulde etmediler.hem serefsizler hemde ikiyüzlüler.
Herkesin onyargili yaklastigi Huwaei marka akilli tlf kullaniyorum. 2.5 yildir tik demedi gayet hizli ve guzrl. Bence birakin iphone ye samsung a milyarlar vermeyi vallahi yazik. Ben cok memnunum alirsam yine Huwaei alirim.
ekran kartının yetersiz geldiği yerler var evet ama ısınma problemi bende var valla acaba fan mı tıkandı diyecem ama bilgisayar 2 yıldır bende ilk 1.5 yıl içinde ya 10 kez yada 15 kez açtım 1 -2 saat takılıp kapattım şu son 6 aydır yoğun olarak kullanıyorum ama ısınma sorunu cidden fazla içini açsam toplayabilirmiyim acaba diye düşünmüyor değilim :) bu arada geçmiş olsun neden bozuldu sizin laptop :D
ipad air aldım çok memnunum,ince,hızlı ve hafif :)
ben hiç telefoncularda huawaei satıldığını görmedim yada benim takıldığım telefoncular satmıyolar ben o markayı sadece evkur mağazalarında gördüm 2.250 tl gibi rakamı vardı adını bile söyleyemediğim markaya o parayı vermem gider note 3 alırım şeklim konuşur :p bu arada kız arkadaşımda var önü siyah arkası beyaz zamanında evkurda en iyisi bu diye itelemişler telefon çok yavaş ve takılı kalıyo
Ben mıncıklarken bozdum. :D
Bios update yaparken tekrar açılmamak üzere kapandı, açılmadı bir daha. Anakart gitti. :)
2,5 sene kullandım ben de. Bu arada modeller farklı mıdır acaba diye düşündüm ama ben öyle cidden fazla diyebileceğim bir ısınma yaşamıyordum. Modelden farkeder mi bilmiyorum ama K52jc ex170r idi benimki. Bir de ben genelde masada kullanıyordum. Umarım bir çözüm bulursun ısınmasına. :)
İstanbul bilişimden iphone 5 aldım alan ellerim kıralsaydı da almaz olaydım.Kilit tuşu İphone 5 lerin kronik arızalarından biridir.bende de böyle bi sorun oldu adamların servis ağı o kadar gelişmiş ki veriyosun telefonu hemen arkada 2-3 tane tamirci kılıklı herif var ( büyük ihtimal stajyer çalıştırıyorlar ) 1 günde geri veriyorlar.Servisin hızına aldınıp hayır duası etmeye kalmadan yine aynı sıkıntı.Bu olay 3-4 defa tekrarlanıp kanlı bıçaklı olmaya kadar ilerleyince bi çözüm buluyorlar.
model aynı ya normal mesela sadece internete girersem çok asırı bişey yok ama bi oyun açarsam el deymeyecek seviyeye geliyor. bu beni bi 2 sene daha götürür böyle zaten adam akıllı kullanmaya başlayalı 5-6 ay oldu şimdilik memnun sayılırız diyelim :) haa bu arada sizin laptopun hoparlöründen memnun muydunuz ? benim bide ufaktan ses sıkıntım var arkadaşın HP laptop var mübarek 5+1 sistem gibi benimkide telefon hoparlörü gibi :D o bişeyler açınca benim laptobu kulağımın dibine getirmem gerekiyo :)
Logitech g27 aldım memnunum çok güzel tepkileri vs pişmanım adam gibi oynayacak oyunu yok :(
ne kadar nike ayakkabı aldıysam alayı çöp oldu belli bir süreç sonunda..
converse, senelerce / her sene yenisini alarak giydim. uzun yürüyüşlerde tabanda gerilme yapması harici sorun çıkarmadı bana, ama çok rahat değil.
tiger, bir defa aldım, kokutmayan nadir ayakkabılardan cidden. rahatlığı da cabası, sadece çakıllı zeminde yürümeyin, acıtır.
new balance, ayakları terleyen arkadaşların almaması tavsiye olunur.. benim terler ayaklarım, nb yazın giyemedim ama 2011 den beri sapasağlam halen kullanıyorum, tek sıkıntısı kokutması.
puma, gündelik spor ayakkabıda ilk tercihim..
kışlık ayakkabı - bot tercihlerinde ise camel / camel trophy ürünleri vazgeçilmezim, sıcacık tutar, kaymaz, yormaz.
offtopic : kıyafet ve ayakkabıda cidden paraya acımamak lazım.
Bana en uzun dayanan ayakkabı adidas superstar liseden beri renk değiştire değiştire alıyorum
kesinlikle uzak durulması gereken bi telefon varsa sony xperia soladır. çoğu zaman biri arayınca açamıyorum bile öyle dandik o kadar donuyo. ayarlardan arka plan işlem sınırını işlem yok olarak seçince biraz adam oluyo ama yine donuyo alan kanser olur
Ilk defa duydum bu markayi :)
Gundelik hayatta surekli spor ayakkabi giyiyorum ve denemedigim marka kalmadi. Ayagi hic yormayan, hafif, tarz hersey ile giyilebilecek marka Adidas marathon 10. Surekli farkli renklerini aliyorum asiri memnunum.All in one ayakkabi isteyen mutlaka denesin.
Yusuf abinin söylediği ayakkabı cidden çok rahat diye söyleniyor ama apaçiler çok kullanıyor o tarz ayakkabıları. Ve burada bildiğin hırsız ayakkabısı diye anılmaya başlandı artık :(
Botta yada cizmede harleyden şaşmamak lazim biraz agir :) tanesi 1.1 kilo ama gercekten verdiginiz paraya değiyor 2002den beri ayni botu giyiyordum kimse inanamiyor :) bu sezon başinda klasik olarak dursun diye rafa kaldirdim yeni bir modele geçtim.tavsiye edebilecegim tek markadir.kokutmaz ama terletir nasil bir yapiysa pis corapla bile giymek zorunda kaldim neredeyse 2gun ayagimdan cikarmadim yinede kokmadi kokmuyor
huwaei ascend mate beyaz hediye geldi bana, harika bir cihaz gerçekten.
Nike yeni seri airmax aldım 6 aydır biniyorum :P . Daha önce ayakkabıya binmiyormuşum, o bana biniyormuş :)