telefonla iptal herzaman sıkıntı :D
ben o yüzden gittim borcunu çıkardım vezneden yatırdım kapttırıp kağıtlarımı aldım kafam rahat zaten toplasanız hepsi 10dk sürüyor :)
call centere hiçbirfirmada kesinlikle güvenmiyorum
Printable View
Aynı şeyler benimde başıma geldi 4 gb kotalı kullanıyordum akşamları 3-4 saat takılıyorudum 65-70 tl fatura geliodu artık dayanamayıp kotasıza geçtim kullanıcılarına geçirmekten başka birşey yapmıo fiber kablo tesisatı olsa mahallemde saniye düşünmem Süperonline geçerim.
TTnet bu kafayla devam ederse daha cook abone kaybeder bu kaçıncı konu oldu kimse memnun değil
Faturada detay olarak hangi gün ne kadar KB kullanılmış gelmiyor mu?
Aynen bence fatura dökümünü isteyin, isteyince nasıl bu kadar gelmiş falan ayrıntılı gönderiolar. Wireless falan varsa ona da girmiş olabilirler mi acaba? iptal etmekten dayımda vardı tt net, oda çok uğraştı. dilekçe verdi, ulaşmadı dediler, modemi gönderin dediler. modemi verdik kargoyla dilekçeyi de gönderdik bu sefer dilekçe gelmedi dediler, sonra modem gelmedi dediler, zar zor iptal ettirdik. o kampanya falan yapmışlar, oda yalan. 12 ay mı ne 29 , ondan sonra 49 tl diyorlar. o bir iki ay sonra 55 tl e çıkıyor. bence iptal ettirmek en iyisi. İmkan varsa süper Online ye geçmek lazım. hem sözleşmeniz varsa belli bir miktara kadar geçtiğiniz firma karşılıyor. Ama eski aboneyim diyorsanız onun da süresi bitmiştir sanırım.
download değilde belkide upload aşılıyordur =? siz bi dökümüne bakın bence