şu sozden sonra hayatım degısmıstı..
annen kızıyor baban azarlıyorsa
bir ailen var demektir..
Printable View
şu sozden sonra hayatım degısmıstı..
annen kızıyor baban azarlıyorsa
bir ailen var demektir..
kendimi bildim bileli babamla anlaşamayız ama neticede o benim babam ben onun oğlu :)
o kadar guzel ozetlemissinizki katilmamak mumkun degil..
mehmet kardesim, bak burda bukadar insan seninle belkide simdiye kadar kimseyle paylasmadiklari ozel hayatlarini paylasmislar..
neden diye bir dusun...
sebebi senin hata yapmadan yasamindaki bu onemli donemeci gecebilmen sadece
benim soylemek istedigim tek sey su ki, sen suanda ogrencisin, senden tek beklenen derslerinde basarili olman ve gelecegini kuracagin iyi bir bransta universite egitimine baslaman
babalarda bazen zor zamanlar gecirebilirler
onemli olan bu durumu, aile icinde hic unutulmayacak tatsiz kavgalara yolacmadan atlatabilmek
son olarak:
moralini hicbir zaman bozma, cok cok cok calis ve babanla gerilim yasasan bile sakin buyutme, geri adim atan sen ol, o farketmese bile onu kazanicaksin zaten
universite sinavinda da simdiden basarilar
hadi senin sıkıntını anladık dersler baban kızıyor senin için değerli olan değerinde bişey onun için değersiz geliyor vs ? dimi ?
peki babanın derdi ne ? biliyomusun ? nelerle uğraşıyor ?
akşam eve ekmek getirmek için neler yapıyor gece sen horul horul uyurken o adam belkide uyku uyuyamıyor ?
bizimkide böyle sana has bişey değil yani ben meriva'ya ne yapsam kızardı en son pes ettim ne var ne yok söktüm arabasınada binmiyorum ama yinede sever beni
bazı şeyleri onun gözünden bak ;) ben mesela sürtmediğim araba yüzünden tüm elemanların yanında fırça yedim arabayı sürten adamda yanımızdaydı ilkden çok kızdım sonra takmadım neden bana söylemedi kızım sana söylüyorum gelinim sen anla durumu ;)
eskiden araba yüzünden hep tartışırdık kızardı ederdi en son okul bitti işe başladım tam kendi arabamı alacakken babamın işleri bozuldu yıllardır hayalini kurduğum araba sevdasında önümdeki tek engel parayken onuda çözdüm ama gel gelelim şimdi babam geceleri nasıl borç öderim planları yaparken ben gidip araba alamam almamda zaten :) gittim araba parasını ona verdim maaş'dan artanla ev'in masraflarını çekiyorum vs :)
hepsi zamanla gelir geçer tavsiyem kızdığın zaman günlük blog vs gibi bir yere yaz bak bu konu silinmezse 3-5 sene sonra dön bu konuya bak diyeceğin şey şu
- niye böle kavga etmişiz ki a.x salla gitsin işte ne takıyon hep der zaten
sorun sende veya babanda değil ;) 3-5 sene sonra sende alttan almaya başlarsın ;)
Allah korusun keşke babam hayatta olsa da konussa dersin bir gün.. kıymetini bilin bazı şeylerin :(
bende kızardım eskıden sinirlenırdı herseye sonra onun ısını ben yapmaya baslayınca ugrastıgı ınsanlar dertler vs ben ondan daha sinirli olmaya basladım benım yanımda melekmıs adam :)
istersen %100 haklı ol ama babalar her zaman haklıdır laf diyemezsın dememelisinde :) basımızdan eksık etmesın ot tuy yun ıcın kalp kırmaya degmez :)