camaro ya nazlı diyorum yada bambılbi
Printable View
camaro ya nazlı diyorum yada bambılbi
Oğlum diyorum yıkarken,evet altı üstü tofaş ama bi aracı kullanırken bu kadar dikkat etmek kanımda var :)
Park ederken 1 tur atarım etrafında mutlaka bakarım sağdan soldan gelebilecek bişey var mı diye :D
en zevkli bölümü ise karda kullanmak böyle başkalarının çocukları karda zincir takarken biz zincirsiz geçiyoruz oğlumla :D o keyif hiçbişeyde yok :D
Müd-R yada daypar derim bende :)
vosvosumun adı Müdür'dü :)
1.4is'e de sivuç diyorum :)
Babamın vazgeçmediği eskidiğini asla kabul etmediği sıfır kangoodan daha çok titizlikle sakladığı 600 bin kmde diye tahmin ediyoruz( 6 sene önce falan km 380 binde durdu ) skoda pick-up aracımıza SIDIKA lakabını 94 yılında sıfır geldiğinden beri eksik etmeyiz :D
206 Simurg
Civic Fiona
önceki araçlar
C4 Silvia
Focus Violet
coupe'mle basbaşa olunca " sarıkız " diyorum ama başkası varken diyemiyorum dalga konusu oluyor :D
vakti zamanında punto varken Kutu demiştim hatta yapıstırmıstımda sticker vs suan lakab kuku dye kalınca daha isim misim vermem haha S6 ya fatass diyorum o ayrı :D
si a karatay diyordukta buna daha bir şey bulamadık gibi :D
uz vtece kızım derdim :) şuanki aracıma bişey bulmadım ama arkadaşlarım boyunkıran der :)
siyah 106 ma arkadaslarla aramizda blackking yada eski katil diyoruz
205 lerime kızım derdim ve ya mine
civiclerime cıvık
mazdama mazdata
subaruma da suborusu :D
kawasakime de kamasaki :P
2008 Volvo ma 'Volkan' derdik,ayni arkadas gurubumuzda bulunan Skoda Ockavia ya 'Oktay' , Mustang Gt ye de 'Mustafa' derdik :) Simdikine ben isim koymadim ama baskalari 'SIKINTILI' diyormus :)
Benım araca sarı bebek diyorum :)
clio UN ufaq tı
106 sarı çocuk
masrafı olmayınca bebem..
masraf açarsa eşşşooo*****şekk..
Babam la birlikte si'mize civciv derdik.Şimdi 1.6iese cıvık diyoruz golfede hantal:D
Zenci koreli derim, ama genelde kepçe derim, ***** aynaları enine var bi 30 cm , gerçi bu yüzden 720p yayın kalitesine sahip ama çirkin işte :D
hayvan derim genelde :)