Ben hep çocuk derim,arkadaşlarda ''senın çocuk oraya girmez senın cocuk yine temiz'' falan der :)
Printable View
Ben hep çocuk derim,arkadaşlarda ''senın çocuk oraya girmez senın cocuk yine temiz'' falan der :)
Ben önceki arabama da evlat diyordum 106'ya da evlat diyorum 2.oglum :) işten gelirken ya da işe giderken yanına ugrayıp dokunmadani gitmiyorum eve çıkmıyorum :)
Ben Golf diyorum arkadaşlar sağolsunlar eboooş ebabil falan diyor :D ( plaka ebl )
connectin plakası AJE olduğundan ailecek AJE diyoruz focusun adı ford :D
Crocodile (Timsah) diyorum bende biraz düşük olduğundan ve BBS leri de oturttuğumdan biraz andırıyor benim gözümde w201' in kasası itibariyle :D
ceylan,ayıboğan genelde kullandığım lakaplardı. Şimdi clio hb var teneke diyom =)
Sti alırsam bigün suborusu derim başkada bişey demem :D
Ben Borama kerata diyorum, tosuncuk diyenlerde var :)
benimkisi plakadan gelen isim :) GecCivic :D
Karaktersiz diyorum a5 e diğerlerinin bir ismi yok.
babam m3 e 3m demekten vazgeçemedi gitti :D
EM-RE
'Focu' 's' si düşmüş böle kaldı adı..
Aslan.. :)
62 cvevrolet apachee m vardi ona aysel gurel derdim
Accente jr impreza (maviydi)
Megane 2 hb cirkin ordek
206 ya chucky
Chevrolet cruze a beyaz balina :)
beyaz uno vardı bir arkadaşımda casper diyordu arkadaş ucuyor derdi uçuyor en sonunda uçtu kızcağız ama konamadı pert oldu :D
küheylan diyorum :)
crximi kızım diye wv crafterımı koca oğlan diye severim yeğenlerim optimus derler :D
Bizim arabaya değilde arkadaşların palio 1.4 weekend LPG edışın vardı :D yokuşda çekişden düşünce '' Ha gayret az kaldı '' diye bağırıyorduk :D