fare için kuyruğunun girdiği her yere vücududa girer derler neticede kemiksiz bir hayvan.
Printable View
fare için kuyruğunun girdiği her yere vücududa girer derler neticede kemiksiz bir hayvan.
Enes, bence delebilir, yani delmeye çalışıp dişlemiş sert gelince bırakmış buda incecik bi deliğe sebep olmuş olabilir. Fare çeneleri güçlüdür, bknz. Sırtlanlar fare soyundan gelmişlerdir (Nat Geo Wild'da izlemiştim :D).
Ama iç rahatlatmaksa amaç diğer kutuları oradan kaldır kapının dışına koy derim, şimdilik :D
Deler diye biliyorum.
Hatta bi filme de konu olmuştu. Adamın göbeğine fare koyuyolardı, üstünede metal kova. Sonra ısıtmaya başlıyolardı falan filan. Hatırlayan olursa video koyar herhalde.
Ve bildiğim kadarıyla fare g*tü sıkışınca atomu bile deler :D
Fare icin o bisey degil delebilir tahmin ettiginden daha fazla zarar verebilir yani ... ama senin kutuya faremi dalmistir bilinmez...
enes faredir fare. :) dikkat et gece pompaya gelme :) şaka bir yana fare zehri koy muthelif yerlere. sabah çıkar kokusu.
ha unutmadan söliim fareler kulak kemirirmiş :D
fare parke sevmez mi diyosun :D
Gülüyoruz espri yapıyoruzda bu çok ciddi bi konu öyle 68 hplik arabayla forester kovalamaya benzemez hacı kıllanıyo insan :D
Al işte bilir kişi şimdi gelde uyu :(
Durduğu yerden kımıldatmadan delmesi imkansız.Başka bişey vardır onda.Efkarlanmış fare 1 tek atmış cok takılma :)
Kankacim ben sana bir örnek veriyim bizim dukkandaki splinter usta çöp tenekesini delmiş gecen hafta ,onumu delemicek ayrica küçük birsey değildir halk arasında sıçanda dioruz ahuahauaha :D
Aman abi kulaklara dikkat, bide kemirirken farketmiyosun, sabah şok yaşama :)
Şaka bi yana dikkat etmek lazım, zehir falan ayarla abi. Yada alçı koy, ama elini sürmeden. Mümkünse extra çabuk donanlardan olsun, yedikten sonra midesinde ıslandığı için donuyor vs.
Aman üstad şakaya gelmez.
Bunları düşünmek bile istemiyorum :hahaha:
o senin dediğin tokyo drift te , orda kovayı değil adamın bağırsaklarını deliyordu :icon_tup:
2 metre civarı kalorifer peteklerine yakınlığı oda sıcaklığı max 27-28 dereceyi geçmez.Benim odama en yakın yiyecek içecek bulunan yer iki kat aşağıda.Orda henüz bir şüpheli hareket yok.
Hızlı ve Öfkeli'nin bi serisinde adamın göbeğine fare koyup üstünü teneke kovayla kapatıyolardı, kovayı ısıttıkça fare adamın göbeğini kemiriyordu ama tenekeyi delermi onu bilmiyorum :D
PS: aha birisi yazmış aynısını :D
2.PS: Tokyo Drift değil 4 filandı sanırım :D
Naralar atmaya başlar yakında evin içinde :D getirin o ... kedisini diye :D :D
Getirin bana o kediyi demesin fare ''efes'i '' içtikten sonra :D
Şişenin yarısı boşsa 25 promil dir o yaptırım uygulayamazsınız üzgünüm 50 olsa neyse şikayet fln bi şekil halledilirdi tutanak vs.
Kilit soru sorulmuş fare delecek kadar diş geçirse o kutu devrilirdi diye düşünüyorum kıpırdamamış diyorsunuz.
2 Fast 2 Furious da imiş. Sahneyi bulursam paylaşıcam :D
gece rahat uyumak için birayı bir kaba dök eğer fareyse sana bulaşmaz :D