Buda nasıl bir rivayet belli değil , 10 yaşımdan beri duyuyorum :D
Printable View
knka bıde bıze kalmaya gel dıosn gelırmıyım :) sora gelıcem knka bırak dıye bagırtıcan benı bılıorm :)
enes çükünü koparıcak gece uykunda son ateşini et bari hahauhau
dün coca cola'nın Bursa'daki fabrikasına gittim ve deposu orda. Kutu kolalar orada üretilir bilen bilir zaten.hijyeni şöyle anlatayım size depoya girerken bile -üretim de dahil- kafada takke ayakta galoş üzerinde temiz oda önlüğü.ağzı olan konuşuyor sallıyor. fabrikadan çıktıktan sonra sevk aşamasına gelir pislik varsa o da satan yerin suçudur!
o doktor teşhis koyamamıştır cola ya atmıştır suçu..
yılların efsanesi(annem 2002 den beri bunu duydugundan beri cola fanta içmez ) :D
efsane
Alıntıdır..
bu coco cola nın yapımında bir bitki kullanılıyomuş. bu bitki tarlada iken içinde en çok bulunan hayvan fareymiş. bitki toplaması sırasında farelerde üretim tesisine kadar gidiyormuş ve burda hala bitkilerin arasında kalan fare veya başka canlılar küçük öğütücülerden geçerken paramparça oluyormuş, bizde fare kanı filan içiyomuşuz...
kesinlikle, dışarda kola içeceksen ya bardak ile içiceksin yada kutuyu siliceksin..
Oğuz sana pm atayım Ak sigorta dan sağlık poliçesi vardı bakarsın .
Arkadaşlara geyik geliyor :)
ya hiç akla mantığa sığıyor mu arkadaşlar bir düşünün.koskoca COCA COLA fabrikalarında fareler gezecek ve 100 senedir de bu böyle olacak :D kimse de bişi demicek? :D komik olurdu heralde...
poliçesi olunca ne oluyor pınar sana yalan mı söylüyosun diyoruz..
coca colanın fabrikasında mıdır ? marketin deposunda mıdır ? bilemem ki :D
ben sadece uyarmak istedim
isteyen dikkat etsin , istemeyen etmesin benim için dert değil :)
içtiği koladan zehirlendi demişti.üzerinde fare pisliği var diye.bu yıllardır konuşulan bir efsane olduğu için insanın aklında direk coca cola'nın fabrikada fareler geziyor intibası yaratır.en azından markette midir fabrikada mıdır bilemem denebilirdi diye söyledim ben. eğer ben yanlış anladıysam ve yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.
pılını pırtını al evi boşalt kankalarıyla beraber gelirse delmedik yer bırakmaz namertler :)