Bi gelişme oldu mu acaba bu konuda ?
2 yıldır Superonline Fiber kullanıyorum ve aylık 300 GB dan aşağı indirdiğim olmamıştır. Az önce mail ve mesaj geldi %80'ine ulaştınız Adil Kullanım Kotanızın diye. Yarın canlarına okuyacağım :)
Printable View
Bi gelişme oldu mu acaba bu konuda ?
2 yıldır Superonline Fiber kullanıyorum ve aylık 300 GB dan aşağı indirdiğim olmamıştır. Az önce mail ve mesaj geldi %80'ine ulaştınız Adil Kullanım Kotanızın diye. Yarın canlarına okuyacağım :)
ttnet ten kurtulun hemen boşuna tlfn parası ödemeyin
http://www.speedtest.net/result/1809588024.png
bu konuyu gördüğüm çok iyi oldu 2 senelik sözleşmem bitti ttnetin yarın superonline geçmek istiyodum artık sittin sene geçmem...
Az önce Superonline'ı aradım. Bu aydan itibaren alınan bi karar bu, şirketimiz böyle bi karar aldı falan dedi. Ben de o zaman güzelce davamı açarım, sözleşmemi imzalarken 20 kere sordum böyle bişi olacak mı diye, hayır dediniz. Tüketici mahkemesine başvuracağım Ptesi bu konuda dedim. 1 dk hatta bekleyin diyip bekletti, sözleşmenizi göremiyorum ben dedi, sizi bi birime aktaracağım sözleşmenizi görebilen dedi sonrasında da telefon suratıma kapandı :)
Bu zamana kadar ayda 300 GBdan aşağı düşmemiş bi insan olarak 100 GB internet kotasıyla falan uğraşamam. Pazartesi de tüketici mahkemesine bi güzel dilekçemi vereceğim. Bu aya kadar akılları neredeymiş ?
bu olay geçen sene ttnet adsl de başladı.Devletin koydugu bişey kurumlarla ilgili değil.Bende onlarca gb indiren adamdım seve! seve! geçtim yapacak bişey yok.Dava ile falan sorun çözülmez kanun gibi bişey oldu bu olay.
btk nın belirlediği bi kural ve bildiğin yasaya dönüştü yapıcak bişey pek kalmadı gibi..
Ne olursa olsun, ben 2010dan beri Superonline kullanıyorum. 1 kere bile adil kullanım için bişi gelmemişken şimdi gönderemezler bana.
Daha önce bu AKK ile ilgili şikayette bulunup çözüme kavuşan kişi sayısı oldukça fazla. AKK ile ilgili hiç bir bilgi verilmedi, ilk günden 120 GB indirdim ben. Ay sonuna kadar 1 mbitle de devam etmeyeceğime göre, eğer bi çözüm bulmazlarsa önce dilekçeyle hakem heyetine şikayet, daha da çözüm bulunmazsa TTNet.
TTNet'te de AKK olsun, parası neyse olmayan paketinden alırım. Superonline'in yaptığı iş güzarlıklardan iyidir...
ben şimdi mail atıyorum bu pnelere.
Download & Upload miktarına göre hız ya da veri miktarı sınırlaması uygulamanızı dayandırmış olduğunuz sözleşmenizdeki .......... numaralı maddeler Türk Ticaret Kanunu ve Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına aykırıdır. Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına göre hiçbir sözleşme imza edildiği tarihten sonra tek taraflı değiştirilebilecek hiçbir dokümana atıfta bulunamaz, sözleşme eki olarak anılamaz.
burdaki boşluk nasıl dolacak bilen varmıdır ?
Böyle şerefsizlik anca turkcell de olur.
arkadaşlar tamam şimdi bu olayı öğrendiğimiz iyi olduda, şimdi bu adamları arayıp dememiz gereken tam olarak ne? kendimizi savunmamız gereken madde, bahsi geçen olay düzeltilmez ise şikayet için başvuracağımız kurum kuruluş, vs vs.... yani bunları tam olarak yazarsak kendimizi en verimli şekilde savunuruz....
Bende uzun zamandir kullaniyorum ama hic asmadim sanirim 50gb'yi.. Masallah 300 indiren varmis nadil bir araivse artik :)
Benim anlamadigim bu adil kullanim kosulu yeni cikmadiki?
Superonline fiber ciktigi zaman ilk abone olanlarin zamaninda yoktu. Sonra bu uygulama gelince o tarihten once abone olanlar dava actilar ve bu kural onlar icin gecerli olmadi, eski fiyat uzerinden kotasiz olarak kullanmaya devam ettiler sonra uye olanlar icinse adil kullanim kosulu cikardilar. Hatta tarifelerde degisti adil kullanim kosulu olmayam tarifeler cikti 199 liradan basliyordu yanilmiyorsam 10mb adil kullanim kosulu olmayam tarife? Noldu o olay iptal olduda simdi tekrarmi cikardilar ben ozaman fiber baglatmak icin baktigimda seneler oncede adil kullanim kosulu maddesi vardi zaten sitesinde?
http://mobile.donanimhaber.com/showT...m=57903902&p=1
Burdada bahsetmisler 199 lira 20mbit akk olmayam tarife diye..
Hatta ben o fiyatlandirma tablosunu hatirliyorum 100mbit ligi 1.000 lira gibi birseydi
1000mbit 999TL ama altyapı degısıklıgı yapıyolar switchlerde isteyen oldugunda :D
Beyler gelişmeler nedir bu konuda herhangi bir yol kateden olduysa söylesin aynı yöntemleri bende izlicem .
Aboneliği iptal ettirmek istediğimi söyledim, hala dönüş bekliyorum ben . TTNet'e geçerim, Superonline garip bi şekilde şımardı.
Öyle saçma bir problem yaşıyoruzki anlatamam. İnşallah çözülür.
Kotalı paket isterken gerizekalı satışçının gazabına uğradık kotasızı dayamış. Evede fatura gelmiyor ulaşmıyordu bir gittik bayiiye. Diyorlarki kotasız. Evde evraklara bakıyorum, evraklar bomboşken imza almış anne'den ki buda yasal değil. 24 ay böyle ödersiniz yada paket değiştirirsiniz cezası var diyorlar. Böyle mallık böyle saçmalık olurmu.
Galiba haftabaşında avukata vericez.
ttnetten yine iyidir be en azından kesilmiyordur bu gavur internet...dün gece yine kesildi a.k.k:)