Geçmiş olsun..
Printable View
Geçmiş olsun..
geçmiş olsun
çok büyük geşmiş olsunn bence en güzeli ev sigortası inanın ben yıllık 120 gibi komik bir rakam ödüyorumm öle aman aman pahalı bişi degil....tekrar geşmiş olsun.
Allah yardımcınız olsun daha iyileri gelir İnşallah.
alarm taktırmak güzel bir çözüm olabilir geçmiş olsun cok can sıkan bir durum
Geçmiş olsun. Ne yazık ki pek sanmıyorum ama umarım bulunurlar.
Kardesim garanti bankasi kartin veya hesabin varsa otomatikbayda 7 tl cekip buev sigortasini yapiolardi. Umarim vardir bi bak istetsen
çok geçmiş olsun Allah sabır versin 2008 de iş yerimiz soyuldu canımızda yandı sağlık olsun dedik önlemlerimizi aldık Allaha emanet.
cok buyuk gecmıs olsun ...
tek care alarm... sızı arayan ozellık olmasa bıle alarm cok ıyı ..hayvan gıbı calarken elı mahkum kacıcaklar..
bizim önümüzde adam 2.ci kattan aşağı atladı arkadaş bağırdı napıyon lan diye hiiç misafirliğe geldim deyip kaçtı şerefsiz birde iyi kaçıyorlar 0-100 4sn :D geçmiş olsun abi alarm şart bide bazı çelik kapılar var 14 yada 19 tane mi ne birden kilitliyordu kapıyı bildiğin banka kasası gibi maşallah o da iyi bi önlem olabilir kamera şart orası ayrı bi girişe taktır kapıyı görsün bir de evin 1-2.kat gibiyse balkona taktır tamamdır inşallah bir daha başınıza gelmez allah kimseye göstermesin insan tedirgin oluyor
hayvani boyutlara geldi artık bu hırsızlar yazık günah onca sene çalış çabala gelsin i.nenin biri alsın götürsn nerde adalet yok polisle anlaşmalı çalışanlar bile var yani.. Çok Geçmiş olsn..
Alarm sistemi mutlaka olsun pronet olmuş başka büyük firma olmuş aslında özellik olarak hemen hemen hepsi aynı hizmetleri veriyor ve aralarında aman aman fiyat farkları yok .
Alarm sistemi kurdurup sigorta yaptırdığınızda sigortaya ödeyeceğiniz para daha düşük oluyor. + olarak bence alarm sistemini evin ic kısmına değilde dışından önlem aldırın daha evin içine giremeden alarm çalsın .
Ha bu yüksek katlarda olacak ise eyer ev içinden olsun alarm sistemi maliyet açısından uygun olur.
Not: Yalnış alarmlardan dolayı sık sık eve gelmek istemiyorsanız pır dedektörleriniz mutlaka kaliteli olsun (montaj yeri çok önemli)
geçmiş olsun bi iş arkadaşımın başına geldi onlarda proneti tercih ettiler menunlar şimdi
Balgattaki evimize 1yıl arayla 2 kez girmişti hırsız.İlk girişinden sonra bünye bağışıklık kazanıyo ikincide o kadar şok olmuyosunuz.
İlk seferinde kapımız normal ahşap bi kapıydı,hırsız girdikten sonra kaliteli bir çelik kapı aldık yanlarına köpük değil beton döktürdük ve hırsız girdiğinde tüm kilitler son turlarına kadar kilitli konumdaydı.
İlk girdiğinde 1909 üretimi antika değerinde Smith Wesson 6 patlar silahımızı çalmıştı.İkinci geldiğinde ise sadece gümüş bi çakmak.
Tabiki hiçbiri bulunamadı, evimiz iki seferde de kapkara parmak izi tozu ile sıvandı.Sonuç hüsran..
3 yıl oldu heralde Ankara Emniyet Genel Müdürü'nün evine girdi hırsız,yeterki kafaya taksınlar girecekleri yeri..
cok gecmıs olsun
Alarm sıstemı bence en mantıklısı
öncelikle geçmiş olsun,tepe güvenlikten alarm taktırdım ben,yarım günde hallediyorlar hemen yerleride balgatta,telefon açarsan hemen gelip keşif yaparlar.1 seneye yakındır kullanıyorum hiç bi sıkıntısı olmadı
Garanti'yle çalışıyorum zaten. İnceleyim bakalım. Şimdiye kadar yoktu. Ama bu saatten sonra sigorta şart oldu.
Bizim de evde ruhsatlı silahlar vardı. Evde olanı bulamamış Allah'tan. Diğeri zaten yanındaydı kardeşimin. Size de geçmiş olsun. Silah çaldırmak hepsinden zor.
Güvenlik için alarm şart oldu. Kameralı birşey şimdilik olmayabilir ama alarm olacak muhakkak.
Geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara çok teşekkürler. Geçti, bitti, hatta belki sattı bile hepsini. Ama inanın en azından hırsızı bulup bunun hesabını sormak bile yeter. İnşallah sonuca ulaşırız.