Nasıl yani büyük bi yalan ortaya çıkar ?
Printable View
Aynen öyle en basit örnek vermek gerekirse daha dün izledim.
Kentin göbeğinde bir kabile motor sikleti falan yaratık zannedip ok talan atıyorlarmış :)
Adamlar hala çağı yakalayamamışlar. Daha neler var. Ben biraz araştırayım şu deneyleri bakalım daha neler çıkacak konuyuda saptırtmayalım. Yanlış anlaşılmayalım :)
Yanlış anlaşılmıyım dedim anlaşıldım :)
Bütün alemlere geldiğini biliyoruz ama işte birileri gelirde bize gelmedi falan derse farklı şeyler söylerse yalanmış yani demezmiyiz. Sonuçta bizden çok çok ileride bir ırk söylüyor diye diyorum yani ben kafamda varsayım yapıyorum :)
Ben küçükken çok farklı fanteziler kuruyordum :D
Bir ara acaba biz deneymiyiz diye bir düşüncem bile vardı dünyaya ekilmiş farklı farklı türler gönderdiler zaman zaman gelip bizi gözlemliyorlar falan diye bile düşünmüştüm :D Hatta arada gelip insanlara bazı şeyleri öğrettiler falan mısır piramitlerini ilk öğrendiğim zamanlar özellikle bunları düşünüyordum :)
Bir süre sonra dünya dünyadan sonra peki ne olacak falan derken dedim Erel conta yanacak bu konuları zorlama :D Çünkü beyin biryerden sonra rolantinin altına düşüyo fakire kalıyordu direk OEM chip i attım devam hayata :D
Bunuda küçük bir latife olarak paylaşmak istedim :D Türklerin dünyaya mesajı :D
http://www.imppaint.com/wp-content/u...2/01/erdl2.png
1 saattir falan konuyu okuyorum yeminle kafam gecti ya psikolojim yeni yerine oturmuştu gene psişik düşüncelere giricem...
ciddi hayal gücün kuvvetliymiş de sen benim kurduğum hayalleri bi bilsen hahahaha hayattan soğursun :D
Allahtan atlattım onları :D
Şu Facebook linkli videoyu izledikten sonra bir soru işareti daha çıktı evren biryerde bitiyor sonuna gitti animasyonda dairesel peki onun dışında ne var ?
Bu kadar büyük evrende eşşek değilya milyar sayıda gezegende hayat vardır :D
Çok net yaparlar
Zeitgeist in ilk belgeselini izleyin...
Bana argümanları oldukça sağlam geldi
tesla nın adı geçmiş kablosuz elektrikle ilgili . izlemenizi tavsiye ederim.
şurdan indirebilirsiniz.
MULTi History Channel | Nikola Tesla| DVBRIp
yanlız ohaaa dedim kesinlikle incelenmesi gereken bir albüm. ben 43 üncüsayfaya geldim. Kadın cidden manyak o bölgelerde tekbaşına dolaşıp fotoğraf çekmesi. ve yanlış anlamadığysam gecede kalmış :)
43. sayfada unoffical souce lardan gelen fotoğraflarda hakkaten radyasyonun ne derece etkili olduğunu gösteriyor :( içim bir fena oldu