yok abi benim dolduracağım şey doğalgaz değil bildiğin lpg
ev şehirden baya uzak olduğu için bundan bi 2 sene öncesine kadar doğalgaz yoktu, evin ısınması bahçede gömülü olan lpg tankı ile yapılıyordu, lpg bittikçe ayda bir yada 2 ayda bir tanker gelip depoyu doldurup gidiyordu, aynı lpg istasyonlarına dolum yapan tankerler gibi... lpg tertibatı deposu halen mevcut duruyor, aboneliğimiz devam ediyor, tankın ömrünün dolduğunuda sanmıyorum, şuan kurulu olan mevcut lpg hattına bi pompa bağlıyacam ve araca lpg yi bu şekilde dolduracam![]()
linkteki gibi bir pompa benim işimi görürmü? fabrikada bu pompadan iki tane mevcut ve boşta öylece duruyorlareğer işimi görücekse tek eksiğim lpg dolum ağızı oluyor
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
yada en basitinden bu klimacıların kullandığı vakum pompaları?
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
son olarak böyle bir sistem buldum, herşey hazır al bağla kullan, ama elimdeki malzemeler işimi görecekse bu olayı ucuza çözmek isterimbi sistem sanmıyorum bin tl den aşşa olsun....
Mini Skid Sistem - Europump Akaryakıt Tech.San.Ve Tic. A.S.
tayyip akaryakıtın pahalılığı yüzünden bukadar kafa yorduğumuzu bir bilse fiyatları 50 kuruş aşağı çeker yemin ediyorum![]()
peki yiğit senin eve tankerle aldığın lpg nin lt fiyatı nedir? arabaya aldığın lpg ile aynı fiyat değilmi yani? vergilendirmesimi farklı?
e60 535d & THE A45 AMG
havaya ucacan leynaz nitro bas pampaa
![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
şimdi lpg 2.5 lira evdeki doğalgaz 50 60 kuruş filan diye biliyorum. aradaki fiyat farkına göre 5 kat daha ucuza gelir diye biliyorum. tabi evdeki doğalgazdan faydalanılsa.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
herşey bu kadar basit değil arkadaşlar yanlış yorum yapıp kimseyi yanlış yönlendirmeyin
LPG KAZASINDA BU ZAMANA KADAR HİÇ KYRTULAN OLMAMIŞTIR...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)