hade canım sende
kesip attığım tırnak kadar sevmem bende o herifi ama müzik olayı başka
Printable View
Şarkıyı/şarkıyı söyleyeni bırakıp diziye yorum yapsak daha iyi olmaz mı ? :)
off offff..
insallah ecevit vicdan yapmazda kan çekerler saitten...
Bitti.Bakalım güzel bölümdü.İnşallah uzun sürer 2 bölüm sonra bitirmezler diziyi en azından 1 sezon çıkmalı.
yine deldi geçti dizi izlerken gözler doldu
ben gazanfer yamyamını merakla bekliyorum
ecevit varya çok değişik bi kardeş ya :D
gazanfer bence cebrail dedikleri adam cebrail gitsin ötsün dedi genç elemanda o yamyammı ötsün gibisinden bişeyler söledi
Dizilerde ya da herhangi bir yerde ahmet kaya şarkılarının gündeme getirilmesini,sempati kazandırılmasını,kulaklara yeniden doldurulmasını PROTESTO EDİYORUM...apo'yu özledik diyen vatan haini ne de kolay unutuluyor PES...Şehit haberleri paylaşıp ah-vah,vatan millet Sakarya diye coşanlar,dilinden de bu adamın şarkılarını düşürmüyorlar...o zaman onun ağzıyla sorayım bu ne yaman çelişki ?
politik bir mesaj yokki ortada ? Ahmet Kaya'yı günahım kadar sevmem, ama çok alakasız bir yorum bu..
iboo reyiz bu soruyu burada cevaplayamayız mumkün değil ancak benim fikrim ahmet kayanın apoyu ozledık lafından çıkış yaparak söylüyorum bu adam ve şarkıları ne kadar tehlikeli ise günümüz popüler müziği de bir kadar hatta daha fazla tehlikelidir...
müzik de geç dinle gitsin...
5. bölüm ilk fragmanı yayınlanmış;
5. bölüm 2. fragman da gelmiş;
Gene güzel bir bölüm olacağı kesin :)
:icon_tup: konu siyaset değil ama apo adına şarkılar söyleyen mitinglere katılan adamın şarkısının güzelliğini bırak sesini duymaya tahammül edemem vatan haini vatan hainidir.
konuya döncecek olursak mükemmel bir bölüm bizleri bekliyor gibi :)
takoz irfan geri döndü hee :D bakalım bu bölümde neler olucak
Tuncel kurtiz giriyormuş diziye..
'Ramiz Dayı' geri dönüyor! - Sabah