almanya konserindeki pkk propagandası yaptığı günleri ne çabuk unutuyorsunuz..
Printable View
Pazar gününe alındı dizi.İşler çok karıştı..
ferhat öldü..
ortalık çok fena karışık gibi..
25. bölümü izleyemedim. Pazara alınması çok kötü yauu :)
Suskunlar yayından kaldırılıyormuş :) Adam gibi bir tane dizi vardı onun da içine ettiler.. Twitter #Suskunlarbitmesin hashtag'ı ile sallanıyor valla.. Suskunlar'a değil de, hayranlarına hayran kaldım gerçekten. Bildiğin kampanya başlatmışlar bitmesin diye.
ben biraz fransız kaldım, biri özet geçebilirmi :D
İbo güzel mırıldanıyo :)
Az kaldı bence dizi finale yaklaşıyor. Çünkü gurur öldü gurur olmadan takozla müdürde bir hiç ***** takoza kimse destek çıkmadı. Onları bitirmeleride uzun sürmez. He olurda dizi finale gitmezse farklı kişiler senaryoya katılırsa tadı kaçar düşüncesindeyim. Bence tadında bırakmalılar..
güzel diziydi, ezel gibi dadında bırakılması iyi oldu..
Ecevit'in ölmesi anlamsız oldu bence.. reytingden dolayı bitirmişler diziyi...
Yeni sezona da yeni oyuncuların katılımıyla başlayan dizi kısa bir süre önce reytinglerde iyice düşmeye başlamıştı.
Perşembe akşamları ekrana gelen dizi son zamanlarda reytinglerde düşünce gün değişimine gitmişti.Ancak bu durumda işe yaramayınca dizinin bitirilmesine karar verildi.Başrollerini Murat Yıldırım, Aslı Enver Sokullu, Sarp Akkaya, Güven Murat Akpınar ve Berk Hakman gibi oyuncuların paylaştığı Suskunlar dizisi 26.bölüm ile ekrana veda edecek.
dizi bittimi , bitmedimi karar verin :) ?
Tadınta bitirdiler senaryo kitlendi zaten.
Bitmesi iyi oldu ama kötü bir finaldi. Reytinglerin düşmesi normaldir. Çünkü mantık hatalarıyla doluydu bu sezon dizi. Finalde de devam etti saçmalıklar. Ecevit'in ölmesi de anlamsızdı...