arkadaslar yeterince bilgi vermis banada geçmiş olsun demek düştü :)
Printable View
arkadaslar yeterince bilgi vermis banada geçmiş olsun demek düştü :)
arkadaşım şu an da senin ağrını parasetamol içerikli hiç bir ağrı kesici çözemez. Senin dişinde sinire baskı varsa hiç üşenme atla arabaya git acile... ağrı gece 3-4 arası daha da şiddetlenecek demedi deme...
Diş ağrısı birde böbrek taşı bambaşka ağrılardır
Allah kurtarsın
Hayatta geçmiycek bir ağrı çekilmedikten sonra
benim basima askerde geldi hemde istimada . bi tane yuzbasi bana hemen bi sise soguk su al dedi agriyan bilgede gargara yap 2 uc kere dedi yaptim agri geci olarak geciyor ne zmana disi agriyan birini gorsem tavsiye etti. hepside memnun kaldi valla dene derim ne derece yardimci olur bilmiyorum ama tahminime dayanarak gececektir. agridikca yap bunu :))
yarın doktorununda bırsey yapabılecegını sanmıyorum 20lık dısın agrıyorsa cunku ıltahabın gecmesını beklemesı gerekır 1 hafta antıbıyotık kullandırıp ceker dıye dusunuyorum. bende kanal tedavısınde sabaha karsı tutmustu kafamı duvarlara vuruyordum evde dısımı cekmeye kalktım babamlar sakınlestırdı o derece kafamı yemıstım.sınır agrısı ıse yapabılecek hıcbır seyın yok ıstedıgın kdr agrı kesıcı kullan acıle gıdıp cektırmen gerekır. fakat curukten dolayı yuzeysel bır agrı ıse vıskılı,rakılı pamuk basmanı ustunde tutmanı tavsıye ederım. ALLAH yardımcın olsun
iki yirmilik dişim aynı anda iltihap yapmıştı .) ağzı değil ceza gibiydi.. voltaren 75 mg ampul :D iğne dişin değil bütün vucudundaki ağrıları 30 dak.içinde bitirir..
Agrisi bir sekilde dindirilir ancak uyutmayabilir.bunun icinde en iyisi atarax al nobetci eczaneden. 3 5 lira biseydi sanirim.kafan guzel olur acisa bile acisini unutturur uyuyabilirsin
azında rakı çalkalamayı denednmi? rakı şak diye keser diş ağrısını denemediysen bi dene derim
gaçtiğimiz yaz benimde dişim fena bi şekilde ayrıyordu senin durumunla aynı gecenin bi vakti fena bi şekilde vurmuştu ağrı, çok ufak bi miktar rakıyı azımda özellikle ağrıyan dişimin bölgesinde çalkaladım 2 saniyede hiçbirşeyim kalmadı, rakı kesinlikle işe yarayacaktır mutlaka dene.......
neden bu diş gece vakti agrıyor bilimsel bi açıklaması varmı ? :D
pamukla raki basma , dis etlerine zarar verir hatta gecici yakarsin .
Büyük geçmiş olsun kardeş diş ağrısı kabir azabı gibidir derler ALLAH yardımcın olsun;
Majezik diş ve baş ağrısına iyi geliyor diye biliyorum ama burda yardımcı olmak adına yazılan bütün ilaçları alırsan ciddi rahatsızlıklar yaşayabilirsin arkadaşlarında dediği gibi bir hastanenin aciline gitsen en doğru yardımı alırsın diye düşünüyorum tekrar geçmiş olsun acil şifalar.