User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
94 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Dis Ağrısına Acil ve En Etkili Çözüm Nedir? Yardim!

mcanx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gece önerilerinizle hemen yapılabilecek ne varsa yaptım, yani evde o an ne varsa önce onu yaptım, eğer ilaçların sersemliğiyle uyuyakalmasaydım doktora gidicektim, ama Majezik isimli ilacı tavsiye eden çok olmuş bi dahaki ağrı nöbetinde aklıma gelecek ilk şeydir

Benim 20lik dişler hala etin altında yani görünürde bişey yok, röntgende çıkıyor. Dişçiye gittim cerrahi müdahele yapılması gerek dedi, çene cerrahisine yönlendirdi. bakalım bugün gidip görücem tekrardan teşekkürler
    her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aprol fort 1000mg kesin çözüm bende az çekmedim..
    Yada bi sağlık ocağına gidip ağrı kesici iğne vurdurmak.
    teşekkürler

Alıntı PimPCaR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende cok diş ağrısı cektim. abartısız piyasadaki bütün agrı kesicileri aldım. En son atarax var bilenlerimiz coktur onla kendimi sakinleştirip rahat bi uyku cekebildim. Tavsiye edebilirim. sabah sersemlik yapabilir sadece arac falan kullanacaksan dikkatli al.
    teşekkürler

Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    soğuk suda anlık keser sigara içiyosan agrıyan dişine dogru çek dumanı bende işe yarıyordu. bi hastaneye gitsen 30 lira vericen basıcak dişine iğneyi bi 10 dk peltek konusucan sonra sabaha kadar mışıl mışıl uyucan..
    evet, soğuk suyu tuzla karıştırıp denemiştim, ama suyu tükürdükden sonra aynen devam ediyordu

Alıntı cemsultan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabaha kadar idare edecek en etkili çözüm Anestol adındaki uyuşturucu kremdir. En azından uyuyabilirsin, ama tabi ki kesin çözüm sabah doktora gitmektir
    teşekkürler 2 saat sonra gidiyorum, kesin bi çözüm bulur inş.

Alıntı ÖNDE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım ben 2.5 aydanberi diş hekimine gidiyorum haftada birgün randevum var su an 1 kanal tedavisi 6 dolgu yapıldı 1tane dolgu kaldı her hafta diş yapıldıktan sonra 2 gün agrı cekiyorum o agrılarıda doktorun verdiği ya apranaxla oda işeyaramazsa majezik die bi agrı kesiciyle dindiriyorum aman diş işini gec bırakmayın 6 ayda bir kontrole gidin diş agrısı hayatımda gördüğüm en kötü acı
    apranax bende hiçbir işe yaramıyor,yaramadığı gibi üstüne bide gece yatmadan önce aldıysam hayal gücünün sınırları olmayan farklı alemlere götürüyo

Alıntı Turboğuz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ağrı kesici var majezik kuvvetlidir benimde cok ağırırdı dene derim
    majezik bundan sonra aklımda bikaç kişi daha tavsiye etmiş,teşekkürler

Alıntı ErBAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dış agırısını kesıcek tek şey antıbıyotktır onun harıcı hıkaye. Largopen 1000 mg sabah aksam alıcaksn , ertesı gune bıseyın kalmaz. iltihap topladıgı ıcın agrı yapıyor. daha sonra dış tedavısıne baslayabılrsın. geçmıs olusn..
    teşekkürler

Alıntı fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım şu an da senin ağrını parasetamol içerikli hiç bir ağrı kesici çözemez. Senin dişinde sinire baskı varsa hiç üşenme atla arabaya git acile... ağrı gece 3-4 arası daha da şiddetlenecek demedi deme...
    Alıntı crused Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim basima askerde geldi hemde istimada . bi tane yuzbasi bana hemen bi sise soguk su al dedi agriyan bilgede gargara yap 2 uc kere dedi yaptim agri geci olarak geciyor ne zmana disi agriyan birini gorsem tavsiye etti. hepside memnun kaldi valla dene derim ne derece yardimci olur bilmiyorum ama tahminime dayanarak gececektir. agridikca yap bunu )

soğuk suyu denedim ama sadece anlık geçiriyor, sonrasında aynen devam ediyor

Alıntı ynsemr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Agrisi bir sekilde dindirilir ancak uyutmayabilir.bunun icinde en iyisi atarax al nobetci eczaneden. 3 5 lira biseydi sanirim.kafan guzel olur acisa bile acisini unutturur uyuyabilirsin
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gaçtiğimiz yaz benimde dişim fena bi şekilde ayrıyordu senin durumunla aynı gecenin bi vakti fena bi şekilde vurmuştu ağrı, çok ufak bi miktar rakıyı azımda özellikle ağrıyan dişimin bölgesinde çalkaladım 2 saniyede hiçbirşeyim kalmadı, rakı kesinlikle işe yarayacaktır mutlaka dene.......
    teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarın doktorununda bırsey yapabılecegını sanmıyorum 20lık dısın agrıyorsa cunku ıltahabın gecmesını beklemesı gerekır 1 hafta antıbıyotık kullandırıp ceker dıye dusunuyorum. bende kanal tedavısınde sabaha karsı tutmustu kafamı duvarlara vuruyordum evde dısımı cekmeye kalktım babamlar sakınlestırdı o derece kafamı yemıstım.sınır agrısı ıse yapabılecek hıcbır seyın yok ıstedıgın kdr agrı kesıcı kullan acıle gıdıp cektırmen gerekır. fakat curukten dolayı yuzeysel bır agrı ıse vıskılı,rakılı pamuk basmanı ustunde tutmanı tavsıye ederım. ALLAH yardımcın olsun
    aynen sürekli aklıma geliyodu benimde penseyle bi anda tutup kendim çeksem sonrasında ağrı kesilirmi acaba diye, ya o an silah verseler ağrıyan yerine sık kurtul deseler yapılır nerdeyse, sağolun

Alıntı MURAT-CRX-06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Büyük geçmiş olsun kardeş diş ağrısı kabir azabı gibidir derler ALLAH yardımcın olsun;
    Majezik diş ve baş ağrısına iyi geliyor diye biliyorum ama burda yardımcı olmak adına yazılan bütün ilaçları alırsan ciddi rahatsızlıklar yaşayabilirsin arkadaşlarında dediği gibi bir hastanenin aciline gitsen en doğru yardımı alırsın diye düşünüyorum tekrar geçmiş olsun acil şifalar.

aynen hepsini kullanmış olsam bu sefer artık mide zehirlenmesi mi olur ne bilmiyorum yeterince ilaç almıştım zaten 4-5 tane, sağolun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allah allah hiçkimse benim yöntemi önermemiş...asılacan kardeş!!!peşpeşe 2 el ateş et 1 saat rahatsın o ara uyuyacaksın...yapıştırrrrrrrr!!!

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi gece diş agrısıyla uyanıp 3 tane agrı kesici içmiştim.
    onlarında tesiri olmayınca gözüm masanın üzerinde duran kolonya şişesini çarptı.
    1 agız dolusu kolonya ile agzımı çalkayıp agrıyı durdurmuştum.
    amma tabi sonrasında agzım benden çıktı kontrolsüz hareketler ve agız suyumu tutamama durumu olmuştu dün gibi hatırlarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aktarlardan "kekik yağı" alıp kürdan ucuyla ağzınızın içindeki ağrıyan yere sürebilirsiniz. Yanlız aşırı uyuşturucudur yanlışlıkla dilinize değerse o kısmı komple uyuşturabilir. Dikkatli kullanmak gerek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çektir kurtul hiç uğraşma

aynı sorunu ben yaşadım ve genellemede olduğu gibi dişçiden çok korkarım ) 20'lik diye tabir edilen sağlam dişimi çektirdim rahatım

ilk defa diş çektirdiğimden çok tedirgindim ,doktora acı çekermiyim diye sorduğumda '' en büyük acı şu an ki iğne acısı olacak '' (ki hissetmedim bile) 5 sn içerisinde çekti ve ağrı felan anında kesildi .

yanlış anlaşılmasın tedavi ile kurtulabilecek dişler varsa kesinlikle tedavi yoluna gidilmeli ama 20'lik dişler ağızda hiçbir işlevi olmadığından atıl olarak tanımlanıyor.

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 aydır diş tedavisi görüyorum ve 1 ay daha sürecek. Allah düşmanımın başına vermesin. hayattan bezdiren bir durum. umarım acısı geçmiştir.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Arveles, 20 dakikada etki eder. Diş odaklı ağrı kesicidir ve son derece kuvvetlidir.

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde sorunlarım var diş ile ilgili ama doktordan korkuyorum.gidemiyorum.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tütünde uygulanabilir ağrıyan bölgeye.
    barnak bassam olurmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rakı koy pamuğa batır bas dişe.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ağrı coktan geçmiş şu anda hastanedesindir ama yinede söliyim anestol var ağrıyı keser ama ağzını yarım saat 1 saat hissetmezsin uyuşturur , bolca tükürtür

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arveles, 20 dakikada etki eder. Diş odaklı ağrı kesicidir ve son derece kuvvetlidir.

hah gözünü seveyim aynen doktorda bu ilacı verdi yeni geldim şimdi, şu anda müdahele etme şansları yokmuş o yüzden biraz daha böyle idare edicez, 20değil daha 10dk oldu hem başım dönmeye başladı hem ağrı azaldı

üstelik bide 25mg

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mcanx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hah gözünü seveyim aynen doktorda bu ilacı verdi yeni geldim şimdi, şu anda müdahele etme şansları yokmuş o yüzden biraz daha böyle idare edicez, 20değil daha 10dk oldu hem başım dönmeye başladı hem ağrı azaldı

üstelik bide 25mg
    Ameliyatla 20 yaş dişimi aldırıp davul gibi bir çenem olmasına rağmen 20 dakikada etki eden bir ilaçtı.

Majezik, apranax gibi ilaçlar genel ağrı kesicilerdir. Arveles diş ağrısı odaklıdır, zaten prospektüsünde de yazar diş odaklı olduğu.

Senol Demirağlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.Geçen sene tam bugün benimde 20 lik diş vakam vardı.Çene yapım dar olduğu için çıkamıyodu sıkıştırma yapıyodu.Çürük olan bi işimi çektiler çok rahatlamştım.4 gece uyutmadı kolonya bastım az çok etkisi oluyodu.Tam dalıyodum uyanıyodum saate bakıyodum sadece 5 dakika geçmiş.Allah yardımcınız olsun.

opium_robust - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dolarex diyorum başka bişey demiyorum 1 tane at 10 saat agrıyı unut küçük bi hap ama fena ben 1 hafta onla ayakta durdum
    Alıntı kadirsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya hacım hep geçsen geçilsen ne olur, yanlıyor mu sen ondan haber ver dünya bile dönüyor arabanın düz gidenine tüküriym...

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kolanya falan dökme tahriş olur doktara gittiğinde oda bişey yapamaz

ağrı kesicinin işe yaramadığı yerde dişnol kesin çözümdür
    Livestrong

SemTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 cay bardagı rakı cek.. pamuga rakı bas sonra agrıyan yerine koy..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)