User Tag List

19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Kurumsal Danışmanlık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kurumsal Danışmanlık

bi fabrika kursak
    bulunduğu mevkide en güzel hangi üretim yapılabilir?hangi sektörler yükselişte?bize yapacağımız iş hakkında fikir sağlayacak danısmanlık yapacak iş nedir,nereden bulabiliriz ,kurumsal danısmanlık diye konu actım ama bu işin adı nedir?bize üreteceğimiz şey hakkında araştırmalar yapacak,fikir verecek kısacası..

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bankaların kobi temsilcileri böyle bir destek veriyor sanırım

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne banka nede başka firma. Size danışmanlık yapabilecek olan firma Mühendislik,Tedarik ve Danışmanlık yapan firmadır. Kısacası benim firmam

Hergün beton santrali, demir çelik fabrikası, paketleme makinası, çikolata makinası, vsvsvs insanlara malzeme sağlıyoruz. Her sektörün sezonu vardır. Yani üffffff çok uzun konu
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne banka nede başka firma. Size danışmanlık yapabilecek olan firma Mühendislik,Tedarik ve Danışmanlık yapan firmadır. Kısacası benim firmam

Hergün beton santrali, demir çelik fabrikası, paketleme makinası, çikolata makinası, vsvsvs insanlara malzeme sağlıyoruz. Her sektörün sezonu vardır. Yani üffffff çok uzun konu
    paketleme makinası derken??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paketleme makinası olarak hepsini düşünebilirsin; Kuruyemiş, draje, şeker vsvsvsv yani poşetle paketlediğin herşey.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paketleme makinası olarak hepsini düşünebilirsin; Kuruyemiş, draje, şeker vsvsvsv yani poşetle paketlediğin herşey.
    bizim şirkette paketleme ürünleri satıyor... un yem çimento kımyasal fln 25-50 kg...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sizinkiler ağırlıklı kaat ve mukavva ürünüdür.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fabrikayı calıstırmak istiyorum atıyorum ve iş yapan tutacak bişey olsun inşaat işleriyle ilgileniyoruz strafor üretmeyi düşündük herkes yapmaya basladı bi albenisi kalmadı mesela.ne yapabiliriz ,bizim mevcut durumumuza göre ucmadan,kısacası bize gidecek olan şey nedir,sektör araştırmasını vs yapacak dersine iyi calısmıs ne tutar ne eder ne gider,ne kadar paraya yapılır edilir,kurumsallasma sürecine nasıl gideriz,bunların cevabını arıyoruz,kim yapar bunu ,bu forum yerimidir bilmem ama bilen eden var diye sorayım dedim.

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi fabrika kursak
    bulunduğu mevkide en güzel hangi üretim yapılabilir?hangi sektörler yükselişte?bize yapacağımız iş hakkında fikir sağlayacak danısmanlık yapacak iş nedir,nereden bulabiliriz ,kurumsal danısmanlık diye konu actım ama bu işin adı nedir?bize üreteceğimiz şey hakkında araştırmalar yapacak,fikir verecek kısacası..
    Ne büyüklükte bir iş olucak o çok önemli desteği alacağınız kurum ile ilgili.En iyisi kesinlikle mckinsey ama minimum 200,000 Dolardan aşağıya destek vermez.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladıgım kadarıyla , inşaat sektörü işinize işletme terminolojisiyle 'katma değer' katıcak bir iş istiyorsunuz,yanlış anlamadıysam ?

Örnegin çokomel satıyorsunuz, paketlemesini başkasına yaptırmak yerine, grup içinde farklı bir marka kuruyorsunuz paketleme üzerine ve kurulan paketleme markası çokomel firmasına iş yapıyor gibi. ?
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olabilir inş malzemeleri ve yapı var ,veya baska bi sektörede yönelebiliriz.

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

abi izmirde demir çelik sektöründe kim ile çalıştınız (demir çelik işinde olduğumdan soruyorum;yani merak)
    tabi ya ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kocaer, kardemir, karel, egecelik, cebitas ve kiliclar. Calismaya devam ediyorum. Daimi isim zaten hatlarini gelistirmek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayret henüz kimse çıkıp da oto yıkamacı aç dememiş
    Danışmanlık firmalarının, çalışacağınız sektörü belirlemesine çok sıcak bakmıyorum ben. Bunun yerine içinde oldugunuz bir sektörde, kurumsallaşma aşamalarında destek almak çok daha mantıklı olacaktır.Yani sizin fikriniz olsun, bırakın danışmanlık firması sizin fikrinizi daha prıfesyonel bi şekilde geliştirmenize yardımcı olsun.

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @tago abi sağol bilgi için...
    kocaer ve kardemir bu firmalardan sürekli malzeme temin ediyoruz bizde...
    tabi ya ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rodya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayret henüz kimse çıkıp da oto yıkamacı aç dememiş
    Danışmanlık firmalarının, çalışacağınız sektörü belirlemesine çok sıcak bakmıyorum ben. Bunun yerine içinde oldugunuz bir sektörde, kurumsallaşma aşamalarında destek almak çok daha mantıklı olacaktır.Yani sizin fikriniz olsun, bırakın danışmanlık firması sizin fikrinizi daha prıfesyonel bi şekilde geliştirmenize yardımcı olsun.
    Yorumunuza su anlamda katilmiyorum. Danisman firma gercekten, ekonomi, politika ve piyasa 3 geninden haberdar ise. Sizi oyle yonlendirebilirki, hayal bile edemessiniz. Ben cok firmaya sektor degistirttim. Ornek 10 yil once deri makinaciligi yapip batan firmayi agac ve urunleri sektorune gecirttik. Uretimde ilk 5 delerdir kendi sektorlerinde. Yani aslinda 10 larca 100 lerce ornek vermek mumkun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi fabrika kursak
    fabrikayı calıstırmak istiyorum atıyorum ve iş yapan tutacak bişey olsun inşaat işleriyle ilgileniyoruz strafor üretmeyi düşündük herkes yapmaya basladı bi albenisi kalmadı mesela.ne yapabiliriz ,bizim mevcut durumumuza göre ucmadan,kısacası bize gidecek olan şey nedir,sektör araştırmasını vs yapacak dersine iyi calısmıs ne tutar ne eder ne gider,ne kadar paraya yapılır edilir,kurumsallasma sürecine nasıl gideriz,bunların cevabını arıyoruz,kim yapar bunu ,bu forum yerimidir bilmem ama bilen eden var diye sorayım dedim.
    holdinglerin iş geliştirme departmanları olur, tam da bu tip konularda bilgi edinmek, analiz yapmak, yatırım planları yapmak için..

Deneyimli bir iş geliştirme uzmanı istihdam ederek veya danışmanlık alarak bu ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz..

Bulunduğunuz şehirde bulunan ünversitelerin işletme, ekonomi, iktisad veya endüstri müh gibi bölümlerinde mutlaka iş geliştirme ile ilgili danışmanlık verecek bir prof vardır.

Danışman firmada çok sayıda var (ne kadar güvenilir orası meçhul)

pureal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakında sakaryada inşaat patlaması yaşanak devler patır patır arsa kapatıyor dedi dersiniz

sebepler
    -serbest bölge ve liman
    -3. yol
    -9 osb nin 5. sininde aktif hale gelecek olması
    -lojistik tren yolunun istimlak çalışmaları bitti..
    -sanayiler için teşvikin arttrılması
    -belediyelerin inşaat ruhsat harçları için yardımcı olması vs vs

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı h.savas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @tago abi sağol bilgi için...
    kocaer ve kardemir bu firmalardan sürekli malzeme temin ediyoruz bizde...
    sizin firma hangisi?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)